MISSSGUIDED 50% OF EVERYTHING

10 “FUNNY FACTS” ABOUT ME

pi4
1. Jeg elskede, at lege med dukker dengang jeg var lille og jeg fik, som 12 årige (man bliver aldrig for gammel til at lege) en dukke i fødselsdagsgave, som kunne sige lyde. //I loved playing with dolls when i was a little girl. On my 12th birthday, I got a doll that could make all sorts of sounds (you’re never too old to play)

2. Det første jeg gør efter en løbetur er, at tage et koldt glas Pepsi Max og hvis der er slik i skabet er det tiltrængt (mærkeligt ikke) // The first thing I’ll do after a run, is drinking a glass of cold Pepsi Max, and if there’s candy around, I’ll grab it (weird right?)

3. Da jeg var mindre gik jeg til kor i kirken. Jeg stoppede først da jeg indså, at jeg virkelig ikke kunne synge. //I went to the choir as younger. I stopped only then I realized I was bad.

4. Jeg var, som lille skarp til stopdans og gik meget op i det. // I was really good at freeze dance when i was a little girl, and i was really competetive about it.

5. Første gang jeg drak var til min søsters studentergilde, hvor jeg så valgte at blive alt for fuld og brække mig. (pinligt) // The first time i consumed alcohol was at my sisters student party. I godt way too drunk and ended up throwing up. (embarrasing)

6. Jeg er bange for, at sidde fast i en elevator og kan finde på, at tage trapperne i stedet for. // I’m afraid of being stuck in a lift, and i sometimes choose the stairs instead.

7. Jeg er en person som snakker ALT for meget.. Der er aldrig stille når, man er i selvskab med mig. // I speak way too much. It’s never quiet when you are around me.

8. Jeg er virkelig svag. Jeg kan ikke engang tage 5 “rigtige” armbøjninger. // I’m really weak. I can’t even do 5 push ups.

9. Jeg ELSKER slik og stopper først med, at spise det ind til min mave gør ondt. // I LOVE candy and i wont stop until my stomach hurts.

10. Mine søskende kaldte mig altid “TG” (tudegris), da jeg var yngre – Ikke pænt gjort.. // My siblings always called me a ”CB” (Cry Baby) when i was younger – not nice.

xoxo

1 kommentar

  • HAHA, ej, hvor er jeg dog glad for jeg ikké er den eneste. Synger stadig gladeligt for fulde drøn idag, men stoppede alligevel til kor i 5. klasse. For når selve korlæreren tørt bemærker at man “synger som en brækket arm”, så er det nok ikke der, man skal gøre karriere :p

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISSSGUIDED 50% OF EVERYTHING