BEAUTY // READY FOR SUMMER?

5 MONTHS IN COPENHAGEN

img_5448 img_5449
Dress from iiL7 (Here), Slippers from Gucci, Pants from Sofie Schnoor (Here)

I dag vil jeg snakke lidt om min tid her i København. Jeg flyttede for 5 måneder siden fra lille Aalborg, hvor jeg er opvokset. Jeg flyttede med ingen forhåbninger om jeg ville ende der hvor jeg var nu. Jeg ville ikke have for høje krav. Jeg flyttede et fint sted hen og har boet der lige siden. Jeg har virkelig fundet mig selv og hviler i mig selv nu, som aldrig før. Jeg startede på et hos butikken iiL7, som salgsassistent og er endt med, at stå for PR og markedsføring for dem. Jeg er utrolig glad for denne mulighed! Jeg har lært en masse skønne mennesker at kende og fået nogle tætte og søde veninder herovre. Jeg har haft fokus på, at være social, men jeg har virkelig ikke haft fokus på at finde en kæreste. Jeg synes det var vigtigere, at jeg Fik nogle veninder herover og et socialt netværk. Jeg leder ikke efter kærligheden, den kommer når den kommer. Noget som jeg også finder vigtigt er, at lære byen og kende. Jeg har cyklet rundt til alt og kan nærmest finde rundt over alt nu. Det vil jeg råde jer til, hvis i skulle flytte! Lær byen og kende og se nogle ting. Tag i zoologisk have eller gå i Tivoli mm. Har i ellers andet gode råd, at lære byen bedre at kende? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Today I want to talk about my time here in Copenhagen. About 5 months ago, I left the small city Aalborg, where I was raised. When I moved I didn’t expect to end up where I am now. I didn’t want to have too high demands. I moved into a nice place and I’ve lived there ever since. I’ve really found myself and I’m comfortable with myself like never before. I started working at iiL7 as a sales assistant and I’m now in charge of their PR and marketing. I’m so incredibly happy with this opportunity. I’ve gotten to know so many amazing people and I’ve acquired some nice friends over here. I’ve been focusing on being social but not at all on finding a boyfriend. I think it’s more important to find friends and to build a social network. I’m not looking for love, it’ll come when it’s time. Something else that’s also really important, is getting to know the city. I ride my bike wherever I go and I’m almost able to know my way around completely. That’s my advice for you, if you’re thinking about moving! Get to know the city and go sight seeing. Go to the zoo, an amusement park etc. Do you have any other advice on getting to know the city better?

xoxo

4 kommentarer

 • Lucija

  Mente Malina, lapsus lingue❤️ Undskyld ( Sofie schnoor bukser der drejer sig om, glemt at skrive🙈)
  💗🌺💓🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Hej <3 De er så fede de bukser! de er fra AW17 kollektionen og vil være ude i butikkerne/online fra august af <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucija

  Mente Malina, lapsus lingue❤️ Undskyld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucija

  Hej Maria, hvor kan man købe de flotte bukser? Hvornår har du købt dem? Har kigget over alt men uden held. Vh Lucija ,håber du kan hjælpe🌺💗💓🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // READY FOR SUMMER?