TEAM DANIEL SILFEN

A PERSONAL THING …

img_2619

Kan i huske mit indlæg omhandlende, at jeg ønskede der var flere timer på et døgn? Ellers kan i finde det HER, så i kan følge med i dette indlæg. Efter sidste indlæg fik jeg snakket med nogle personer, som virkelig kender mig godt og de sagde også jeg blev nødt til og skrue ned for nogle af tingene. Man kan desværre ikke alt her i livet, selvom jeg ville ønske jeg kunne! Jeg blev derfor nødt til, at snakke med min chef fra iiL7. Jeg har nemlig besluttet mig for, at trappe ned i antal af arbejdsdage om ugen. Førhen arbejde jeg 4 dage om ugen, nu skal jeg arbejde 3 dage om ugen. Det tror jeg kommer til, at hjælpe så meget mht. mit overskud til bloggen og dansen. tror i ikke? Jeg har min sidste uge med de 4 dage nu og glæder mig til en ny måned med lidt mere fritid efter nogle RET så hårde måneder nu, puha! Ville bare fortælle jer denne lækre nyhed, kram herfra 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Do you remember my post about wanting more hours in a day? If not you can find it HERE, so that you can keep up with this post. After my last post I got to talk to a few people who know me really well and they told me I had to turn it down a notch. Unfortunately, you can’t do everything in life even though I wish I could! I therefore had to talk to my boss at iiL7. I’ve decided to reduced the amount of days I spend working at the store.
Before I worked 4 days a week and now I’ll be working 3 days a week. I think it’s going to help a lot, so that I can put more energy into my blog and my dancing. Don’t you think? This week is my last week working 4 days and I’m looking forward to a new month with more spare time after a couple of pretty rough months, phew! I just wanted to share this great news with you, hugs from me

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEAM DANIEL SILFEN