NEW NAILS // DARK GREY

A SMALL TALK ABOUT ME

img_1197 img_1198
Hi girls. I dag skal vi snakke lidt om mig og mit personlige liv. Jeg tænkte i nok gerne ville vide lidt mere om mig. Jeg er 20 år gammel og er oprindeligt fra Aalborg. Jeg er en meget positiv og glad pige fyldt med alt for meget energi, haha!! Jeg er utrolig sporty og træning er derfor en del af min hverdag. Jeg løber for det meste og ellers går jeg på puls/styrke hold i fitness world – de er virkelig gode! Jeg har en svaghed for pepsi max og blandselvslik, som virkelig ikke er særlig godt! Jeg elsker mad og går derfor tit ud og spiser – jeg elsker, at prøve nye og spændende retter. Jeg har hele mit liv danset og undervist i det. Jeg har også haft elever op til DM og der var ingen bedre følelse end, at se det færdige resultat og se ens elever danse det så perfekt. Det kan gøre mig så stolt! Når jeg danser er jeg i min egen lille verden og håber, at jeg en dag kan få tid til det igen. Hvis jeg selv skal sige det, er jeg ret god til det, haha 😉 Mit fri år går med bloggen, arbejde og så er jeg lige flyttet til København. Jeg skal formodentligt starte på studie til sommer, hvor jeg skal læse noget indenfor markedsføring, PR og kommunikation. Lyder spændende ikke? Jeg har en kæmpe passion for mode og elsker derfor at blogge og kunne give jer en masse inspiration. I må endelig sige til, hvis i ønsker, at vide noget bestemt omkring mig. God dag til jer alle, derude ❤️
•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hi girls. Today we’re gonna talk about me and my personal life. I thought you’d might like to know a little more about me. I’m 20 years old and I’m originally from Aalborg. I’m a very positive and happy girl filled with too much energy, haha!! I’m incredibly sporty and training is therefore a part of my everyday. Most of the time I run otherwise I attend pulse/ strength classes at the gym – they are so good! I have a weakness for Pepsi max and candy which really isn’t very good! I live food and therefore I go out to eat a lot – I love trying new and exciting dishes. I’ve danced all my life and taught it as well. I’ve also had students got to Adam and there was no better dealing than seeing the finished result and to see my students dance perfectly. It can make me so proud! When I dance I’m in my own small world and I hope I’ll have time for it again one day. Im pretty good at it, if I do say so myself, haha😉 My year off is being spent on the blog, work and I’ve also just moved to Copenhagen. I will probably be studying something a long the lines of marketing, PR and communication after this summer. Sounds exciting right? I have a huge passion for fashion which is why I love blogging and being able to give you a lot of inspiration. Please let me know if there is anything specific about me that you would like to know. Good day to you all❤️

6 kommentarer

 • Louise

  Hvor bor du henne i København? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Jeg bor på Amager 🙂 Super fint sted og en god start

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shay

  Hej Malina. Jeg er vild med din blog, og jeg ville give min højre arm for din garderobe – men jeg er helt sikkert også vild med, at du er begyndt at lave lidt mere personlige indlæg! Har du nogle bestemte studier i tankerne ift. kommunikation, PR og marketing? Bare ren nysgerrighed 😀 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Hej 🙂 Det er jeg utrolig glad for, at høre og sætter pris på. Jeg har ikke søgt ind endnu, men jeg har tænkt på Kea. Der er 3 uddannelser, som alle indeholder nogenlunde det samme: multimediaudannelse, designteknolog og Kommunikation og digitale medier <3 alle sammen super fede og indeholder noget indenfor kommunikation, Pr og markedsføring samt den grafiske del. 🙂 knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvad hedder den uddannelse? Har nemlig søgt og søgt efter en uddannelse der ligesom kombinere alle de ting! Men den var på syddansk en af dem 😑

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Jeg har ikke søgt ind endnu, men jeg har tænkt på Kea. Der er 3 uddannelser, som alle indeholder nogenlunde det samme: multimediaudannelse, designteknolog og Kommunikation og digitale medier <3 alle sammen super fede!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW NAILS // DARK GREY