THE PERFECT DRESS + THE WINNER

ANOTHER ONE FROM COPENHAGEN


1mal2mal
Trousers from Trendday (Here), Shirt from Trendday (Here), Shoes from Shoe Biz Copenhagen (Here), Bag from Chanel, Jacket from Moves (Here)

Hello ladies. I dag har jeg taget mit nye grå sæt på fra Trendday, som jeg personligt selv er helt vild med. Jeg synes det er vildt unikt og er et fedt efterårs sæt. Jeg har sat det sammen med mine højt elskede støvler, som i nok har set mig i et par gange nu (Hvis ikke flere) og min smukke jakke fra Moves. Jeg valgte at køre i de mørke farver, som jeg finder super fint! Hvad tænker i piger? Jeg nyder København og i aften skal jeg hygge med min søster. God lørdag til jer alle derude! 

•          •           •          •          •           •          •           •           •           •           •             •            •            •            •              •

Helle ladies. Today I wore my new grey set from Trendday which I personally love. I think it is so unique and it is a cool fall set. I pared it with my highly loved boots which you’ve probably seen a couple of times now (if not more) and my beautiful jacket from Moves. I chose to go with dark colors which I find is super nice! What do you think girls? I’m enjoying Copenhagen!  Happy Saturday to you all!

Lavet i samarbejde med Trendday 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT DRESS + THE WINNER