MY BABY IS COMING TO DUBAI

APPROVED AND BOUGHT

c292dd3c-cb34-4162-b7ae-285d8e2b3cf0 72b7b602-feec-4b5c-bd66-b1dcb29bb469
Hi ladies. Måske er denne nyhed ikke så spændende for jer, som den er for mig. Som i nok allesammen ved elsker jeg fart, action og ikke mindst har jeg en kæmpe passion indenfor lækre biler. Vi var ude og prøvekøre vores nye bil. Min daddy har nemlig bestilt den helt nye Portofino hjem. Den er ikke kommet ud endnu, men gør den snart og så bliver min far ejeren af sådan en lækker sag. Jeg kan ikke afsløre hvordan den helt komme til og se ud endnu, men jeg kan fortælle jer, at den bliver CRAZY… Jeg kan ikke vente til at jeg får den hjem i garagen og det er VORES, wuhu… 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi ladies. This piece of news might not be as exciting to you as it is to me. As you probably all know, I love speed, action and I have a huge passion for nice cars. We went test driving our new car. My daddy has ordered the brand new Portofino. It hasn’t arrived yet but it will soon and by that time my dad will be the owner of that gorgeous thing. I can’t reveal what it’s gonna look like yet but I can tell you that it’s gonna be CRAZY… I can’t wait for it to be OURS and to see it in the garage, wuhu….

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BABY IS COMING TO DUBAI