WEEKEND GETAWAY TO FALKENBERG STRANDBAD

ARMY BOMBER JACKET


img_1697 img_1698
Bomber from Trendday (Here), Shoes from Shoe Biz Copenhagen (Here), Shirt from Envii (Here), Skirt from Moves by Minimum (Here), Bag from Gucci, Tights from Sneaky Fox (Here)

Godmorgen piger. Hermed får i gårsdagens outfit, hvor jeg var iført mig min nye bomber og mine nye sjove strømpebukser – er de ikke cool? Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker farver og specielt at kombinere forskellige farver op mod hinanden. Min nye bomber jakke er fra Trendday og jeg er helt vild med den. Eftersom jeg har set mange forskellige SS17 kollektioner til CPH Fashion Week, kan jeg sige jer, at grøn er farven, som man skal kigge efter. I dag står den på arbejde og senere i aften, skal jeg med min kæreste ud og fejre min svigermors fødselsdag. Skal nok blive en hyggelig aften. Skal i noget spændende?

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Good morning girls. Here you have yesterday’s outfit where I wore my new bomber and my new fun tights – aren’t they cool? It’s no secret that I love colors and especially combining colors. My new bomber jacket is from Trendday and I love it. After seeing so many different SS17 collections at CPH fashion week I can tell you that green is the color to look for. Today I have work and later tonight I’m going with my boyfriend to celebrate my mother in laws birthday. Are you doing anything exciting?

xoxo

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WEEKEND GETAWAY TO FALKENBERG STRANDBAD