AND THE WINNER IS...

ARNDAL SPA

arndal-spa-3-1
arndal-spa-8-2

Godaften piger. Sikke en dag, var? der har været 22 grader og fuld sol – så elsker man Danmark! Jeg vil lige fortælle om min lækre oplevelse inde hos Arndal Spa. Jeg havde nemlig inviteret min veninde med til en luksuriøs behandling, som bestod af 2 x full body massage hos Arndal i St. Kongensgade. Min veninde blev så glad for invitationen og vi nød det fuldt ud. Jeg elsker massage og de var virkelig dygtige!

arndal

 Jeg har nemlig haft brug for, at slappe lidt af og der er Massage og spa den perfekte måde at koble af og stresse af på! Vi begyndte med en 55 min. full body massage (klassisk massage) og efter massagen blev vi ledt ind i spa området, hvor vi fik serveret et frisk ingefærshot, noget frugt og champagne – så lækkert! Selve spa området er forholdsvis småt, men det er også det, som er med til, at gøre det utrolig hyggeligt og mere intimt, hvis også man er med ens kæreste, haha!
arndal-spa-3-1

 

 Vi nød vores tur i Arndal Spa og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der <3 

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

AND THE WINNER IS...