ARMY BOMBER JACKET

ASK ME

fullsizeoutput_46e

Jeg har fået læst alle jeres fine kommentarer igennem og jeg har prøvet, at svare så godt som overhovedet muligt på dem! Jeg håber, i synes det bliver sjovt at læse og lidt mere personligt.

1. Hvad spiser du til morgenmad? 

Jeg spiser lidt forskelligt, men ofte spiser jeg yoghurt med coco pops – Det er jeg kæmpe fan af. Jeg elsker morgenmad og har en stor appetit om morgenen.

2. Vil gerne vide, hvordan du holder motivationen oppe til at blogge? Og hvad dit næste køb er? 

Jeg elsker at blogge og tror det handler om, ikke at give op og blive ved med, at tro på sig selv og kæmpe. Intet er nemt her i livet. Jeg holder motivationen oppe ved, at jeg kan se det går fremad og bloggen går bedre og bedre og dette er med til, at skabe en form for motivation for mig.
Mit næste køb, hmm.. Der er mange ting, som jeg vil have, men mit næste køb bliver formodentligt et lækkert bælte fra Gucci eller Louis Vuitton. 

3. Hvordan mødte din kæreste og dig hinanden?

Det er ikke den mest romatiske historie, men det hele startede på Instagram, hvor vi fik interesse for hinanden. Derefter begyndte vi og skrive en helt del sammen og i det jeg ofte var i København inviterede han mig på middag og siden da har vi været sammen. Kunne ikke være mere glad!

4. Hvad elsker du mest ved ham? 

Det er svært at udpege én ting. Men jeg elsker, at han snakker mindst lige så meget som mig og at jeg 100% kan være mig selv i hans selvskab. Han kan altid få mig til at smile og grine med hans mærkelige humor, men jeg elsker ham for det. Jeg elsker ham for den han er.

5. Hvor bor du og må vi se det? 

Jeg bor på Amager, men er utrolig meget i Philips lejlighed, som ligger på Vesterbro. I kommer snart til, at se billeder af lejligheden.

6. Mit spørgsmål skal ikke forstås negativt, men jeg vil gerne vide lidt tanker om din stil? Synes den er blevet meget speciel og skør (især fx outfittet i dette indlæg), er det noget du gør for at skille dig ud eller er det bare din stil?

Det er et utrolig godt spørgsmål. Jeg har altid elsket, at være iklædt anderledes og specielt tøj og gør det ikke udelukkende for, at skille mig ud, men fordi jeg elsker, at have specielt tøj på. Jeg har altid elsker farver og synes bare, at man skal gå i sin egen stil og ikke tænke på hvad andre tænker. Dette gør jeg og derfor kan den blive lidt skør, at se på engang imellem. Jeg gør det fordi det er min egen stil og fordi jeg også godt kan lide, at skille mig ud. Det er en kombination.

7. Er du glad for, at være flyttet til København? 

Jeg er utrolig glad for, at være flyttet til København og kommer nok aldrig tilbage til Aalborg igen. Jeg er faldet utrolig godt til og jeg er begyndt, at føle København nu er mit hjem.

8. Hvor gammel er din kæreste?

Han blev 24 år her for 1 måned siden, så han er ved at være en ældre mand, haha 😉 

9. Hvor længe har din kæreste og dig været sammen? 

Vi begyndte at se hinanden i slutningen af november, så omkring 4 måneder. Så lidt nyt er det stadigvæk! 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ARMY BOMBER JACKET