ADVENT KALENDER // TRENDDAY

BACK HOME IN AALBORG

img_9941 img_9942img_9944  img_9945

Blouse from Trendday (Here), Trousers from Vila (Here), Bag from Chanel, Belt from Trendday (Here), Kimono/dress from iiL7 (Here), Eyelashes from Ilash & Brows (Here)
Hej piger. Så er det blevet mandag og en ny uge er nu igang. Jeg er hjemme i Aalborg igen og har glædet mig til, at se de gamle derhjemme! I morgen har vi danseopvisning og det skal jeg lige gøre klar til, ellers skal jeg sikkert hygge med min mor i aften med en god film og massere af hygge! Har i haft en god weekend? Jeg har virkelig nydt min weekend og jeg var både ude og spise med en sød veninde, ude og få en masse drinks og ellers hygge mig med en dejlig person. Det er snart juleaften og jeg glæder mig! Gør i ikke det?

•            •           •            •            •             •            •            •             •            •           •             •           •           •

Hi girls. Now it’s monday and a new week has begun. I’m back home in Aalborg again and I’ve really been looking forward to seeing the old folkes at home! Tomorrow we have a dance show and I have to get ready for that, other than that I’m probably just going to hang out with my mom and watch a good movie all cozied up! Have you had a nice weekend? I’ve really enjoyed mine and I’ve both gone out to eat with a great friend, where we went and got a lot of drinks but also hung out with another great person. Soon it is Christmas Eve and I’m so excited! Aren’t you?

xoxo 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENT KALENDER // TRENDDAY