BLACK AND WHITE

BACK HOME IN AALBORG

img_9610 img_9611
Waistcoat from Second Female (Here), Pants from Saint Tropez (Here), Shoes from Gucci, Fur from Meotine (Here), Bag from Chanel

Hi girls. Så er jeg på vej hjem til Aalborg igen efter en lille uge her i København. Jeg har nogle danse hold, som jeg underviser i Aalborg og derfor er jeg nødt til, at tage hjem igen. Jeg skal være hjemme i en lille uge og så tager jeg tilbage til København for at arbejde. Jeg pendler meget lige fortiden, haha! Dette bliver heldigvis ikke ved og jeg kan allerede snart fortælle jer om, hvornår jeg helt præcist flytter til hovedstaden. Spændende ikke? I går havde jeg dette fine outfit på. Sort og guld – lige mig! Jeg har lige fået denne sorte vest, som jeg er iført. Den er så lækker og kan allerede nu mærke, at det bliver mit favorit item herover vinteren. God dag til jer! ❤

•             •            •           •             •              •             •            •             •            •           •            •             •            •

Hi girls. Now I’m on my way back home to Aalborg after a small week here in Copenhagen. I have a couple of dance teams that I teach in Aalborg and I therefore have to come home again. I have to be home for about a week and then I’m headed back to Copenhagen to work. I’m commuting quite a lot at the moment, haha! Fortunately this won’t go on forever and soon I’ll be able to tell you when exactly I’ll be moving to the capitol. Exciting right? Yesterday I wore this nice outfit. Black and gold – just my style! I just got this black vest, that I’m wearing. It is so cool and I can already tell that it’s going to be my favorite item this winter. Good day to you all! ❤

xoxo

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND WHITE