GIVEAWAY - SHOP BY CS SMYKKER

BEAUTY WITH TRIHO + THE WINNER

hej 1
hej 2
Hi sweeties. I dag er det tid til, at høre om mine beauty rutiner og især det med at holde huden ren, hvilket er meget vigtigt! Jeg har afprøvet forskellige ansigtsbørster og foretrækker klart en med meget bløde børster, som denne her, da man så kan bruge den oftere. Denne ansigtsbørste er fra mærket Triho, som jeg stærkt kan anbefale! I kan finde den (HER).. Jeg bruger den HVER DAG, men kun 1 gang dagligt, da jeg kun vasker min hud om aftenen med ansigtsrens. Det anbefales at gøre op til 2 gange dagligt! Den renser huden super godt, og med en fugtighedscreme efterfølgende, gør den underværker for huden. Jeg ville aldrig kunne gå hen og undvære denne lækre sag – This one is at must-have, ladies

Og nu til vinderen af min Shop By CS konkurrence, hvor i havde muligheden for, at vinde 2 valgfrie smykker. Den heldige vinder er Christina Nielsen – Stort tillykke! Send mig en mail på: malinakragmann@hotmail.com

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - SHOP BY CS SMYKKER