MONDAY-FRIDAY OUTFIT INSPIRATION!

BLACK AND GREEN

Hi Girls. Så blev det onsdag..  Solen skinner og det kan kun blive en god dag. Jeg startede min dag ud med en dejlig løbetur, efterfulgt af skole og skal nu ind og undervise. Jeg ser frem til, at kunne ligge mig i sengen med et glas kold Cola – mmh…
Nedenunder ser i et enkelt outfit bestående af en lang T-shirt, jakke og mine nye boots fra Asos. 

God Onsdag piger!

jakke 4
jakke 2


Boots from Asos (here), Black T-shirt from Zara (here), Jacket from Zara, Sunglasses and bag is from Chanel

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MONDAY-FRIDAY OUTFIT INSPIRATION!