ELLE STYLE AWARDS

BLUE AND PRINT

img_3707 img_3708
Skirt from Moves by Minimum (Here), Shirt from Sand Copenhagen (Here)

Godaften piger. Hermed får i dagens outfit, hvor jeg er iført mig helt nye og spændende items. Jeg hoppede i dag i et blåt og printet look – hvad synes i om det? Det var vejr til nederdel og det skulle da nydes. Jeg har lige modtaget denne skønne nederdel fra Moves by Minimum, og jeg er helt vild med farven og pasformen. Den er så skøn og have på! Jeg satte den sammen til min nye skjorte fra Sand Copenhagen. De har lavet en lidt vildere og farverig kollektion, som jeg kun finder interesant. Personligt synes jeg selv, at skjorten er så guddommelig smuk og kan bruges til mange forskellige stilarter. Jeg har nydt dagen her i Aalborg og skal i aften spise udenfor i den gode vejr på terrassen med mine forældre. Der findes intet bedre end, at tilbringe tid sammen med sin familie – har jeg ret? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Good evening girls. Here you have today’s outfit where I’m wearing all new and exciting items. I went for a blue and printed look – what do you think of it? The weather was nice enough for me to wear a skirt so I wore this pretty skirt from Moves by Minimum and I love the color and the fit of it. I paired it with my new shirt from Sand Copenhagen. They have created a wilder and more colorful collection, which I find interesting. I personally think that the shirt is incredibly beautiful and can be used with many different styles. I’ve enjoyed the day here in Aalborg and tonight I’m having dinner on the terrace with my parents. There’s nothing better than spending time with family – am I right?

xoxo

2 kommentarer

 • Julie

  Hej Malina,

  Hvilket kamera bruger du til at tage dine fine billeder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Jeg bruger et nikon 5500 (tror jeg det hedder) 🙂 super godt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARDS