1. Advent - ByCarolineAbel Armbånd

BRUNCHÌNG WITH MY GIRLS…

føds 9 føds 7 føds 6 føds 5
Hej piger. Så er det mandag igen og weekenden er forbi. Jeg har haft en god en af slagsen! Jeg holdte fødselsdags brunch for pigerne hjemme hos mig, som var super hyggeligt! Vi sad bare og tøse hyggede med en masse god mad 🙂 Jeg havde selvfølgelig min nye taske på fra Gucci og min nye nederdel fra Zara, som i kan finde HER. Mine nye og Alt for lækre øreringe er fra Hvisk, som jeg lige har modtaget! Så smukke – I kan finde dem HER! God mandag aften til jer 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Advent - ByCarolineAbel Armbånd