AW17 // ASOS

BRUSH & STRAIGHT

      Sponsoreret af OBH Nordica // Jeg vil i dag snakke om min nye og mest uundværlige stylingprodukt. Jeg blogger generelt ikke om Beauty, men når jeg endelig gør, er det fordi jeg oprigtigt elsker produktet. Produktet Brush & Straight er en nem, praktisk, unik og genial glattebørste som er fra OBH Nordica.  Ærligt, så har jeg har aldrig orket og bruge tid på, at børste mit hår først, for så derefter at glatte det. Dette giver Brush & Straight en løsning på. Produktet er nemlig den ultimative 2-i-1 stylingværktøj, som kombinere fordelen af et fladjern og hårbørste. Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Har i også altid et problem med, at ledningen ikke er for lang og du derfor ikke kan stå foran spejlet, hvis ikke stikkontakten er i nærheden? Med produktet Brush & Straight får du nemlig en ekstra lang ledning med på 2, 8 m. Dette er inkluderet i prisen! Jeg er helt forelsket.. Det er i hvert fald lige noget for mig, da jeg altid har synes, at det andet har virket uoverskueligt.

Brush & Straight gør det uoverskuelige til det overskuelige: Time-Savin-Tolls.

brush-2

Hvem ønsker ikke et naturligt look? 

img_9963 img_9962

Et andet aspect, som jeg finder utrolig vigtigt er, om det er sundt for dit hår? Har i aldrig tænkt over det? Takket være den keramiske belægning og varmefiksering på 210 grader, så får du nemlig en blid styling af håret. Det er derfor meget nemmere, at få glat hår med glattebørsten end hvis man bruger et almindeligt glattejern. HUSK, at man kun må bruge glattebørsten i tørt hår, da det ellers kan skade håret. Men det vidste i vel nok godt ikk? Det er ikke just nemmere, men også sundere, da du ikke bruger glattebørsten i lige så lang tid. En anden grund til, at håret ikke bliver lige så beskadeligt er fordi håret ikke bliver udsat for 2 varmeplader med højere temperatur, som med et glattejern: Trouble-Free! 

img_9964

Jeg er en type, som godt kan lide, at ens look ser naturligt ud og dette er endnu en grund til, at jeg valgte at bruge Brush & Straight. Jeg elsker, når man ser en pige på gaden og man tænker: Hun har naturligt, smukt og sundt hår. Dette look ønskede jeg også, og med et glattejern blev det unaturligt glat, som dermed ikke var min stil. Jeg ønskede det naturlige smukke look. Med Brush & Straight føler jeg nu, at det er mig som er den pige, man vender sig om på gaden og tænker: Hun har naturligt, smukt og sundt  hår. Produktet er nemlig med til, at gøre håret mere bølget og naturligt, så man ikke får det helt glatte hår, som med et glattejern.

img_0202 img_0203

Nedenfor, kan I se den profesionelle produkt-video, der viser børsten, brugen af den og hvordan det uoverskuelige bliver til overskueligt. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW17 // ASOS