FRIDAY // GOING OUT WITH THE GIRLS

CALVIN KLEIN

img_5264 img_5265
Sponsoreret af Calvin Klein // Calvin Klein vil altid være nummer 1, og har endnu engang lavet to unikke dufte, som er med til at skabe din egen identitet. Denne gang vil jeg skabe fokus omkring den lækre citrus duft omkring parfumerne. Jeg elsker når parfumer er friske og dufter af sommer, som citrus duften er med til at skabe. Dette er grunden til, jeg har taget min fine T-shirt på dertil for, at demonstrere den dejlige citrus aroma. 

img_5266
Jeg introducerede jer fornyligt for disse to lækre dufte fra Calvin Klein: CK All og CK One – som begge er skabt under omdømmet: “Be All. Be One. Just Be.” De er to meget friske og moderige dufte og jeg bruger den selv hver dag. De er med til, at skabe en selvsikkerhed og moderne aroma. CK All er utrolig frisk og har en snært af citrus duft. CK One er meget kølig og forfriskende. Parfumerne giver dig mulighed for, at du kan få duften af dig selv og skabe dit helt eget udtryk. 

xoxo 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY // GOING OUT WITH THE GIRLS