APPROVED AND BOUGHT

CONCEPT VIDEO – JK PROJECT

skaermbillede-2018-05-15-kl-14-27-13
Hi sweeties. Endelig kom videoen ud og jeg kan nu vise den til jer. Denne video er lavet med JK Project. JK project er en gruppe, som jeg nu har gået hos i lidt under 1 år og det er blevet en del af min familie. Jeg har været væk fra dans i en lille måned nu pga. rejser, arbejde mm og glæder mig så meget til og komme hjem til det igen og kunne komme i gang igen. Alt for længe siden! 

Jeg håber i synes om videoen 

I kan se den HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPROVED AND BOUGHT