IT´S FRIDAY + THE WINNER

DARK HAIR WITH MARIA NILA

haar
Impression PR, har introducerede mig for et nyt produkt fra Maria Nila. Som nogle af jer måske ved, har jeg aldrig før prøvet at farve mit hår, så dette er helt nyt for mig. Jeg er ikke fan af at skulle farve mit hår, da jeg ikke har interesse i at slide håret eller få en helt anden hårfarve. Jeg har længe gået og godt kunne tænke mig en mørkere tone i håret, og fordi produktet ser så lækkert ud. Det kan Maria Nilas nye produkter hjælpe mig med. Maria Nilas nye produkter “Colour refresh” er blot en hårkur som genopfrisker farven i håret. Jeg har mikset “Cacao intense” sammen med “Black” for at opnå en mørkebrun farve, da jeg har meget mørkt hår i forvejen. Jeg lader hårkuren sidde i håret i ca.10-20 minutter, og derefter ser mit hår dejlig mørkt ud igen. Farven holder i omkring 12-14 dage, og jeg synes det er så smart at produktet ikke slider på håret. Det er en hår kur! Læs meget mere om Maria Nila og hendes produkter HER.

skaermbillede-2017-03-11-kl-10-11-58

2 kommentarer

 • Camilla

  Hvor mørk vil ens hår blive hvis man brugte cacao itense i et hår lidt lysere end dit? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Det bliver kun 1 tone mørkere efter ens hårfarve. Du skal bare ikke have det siddende i 20 min så 🙂 måske bare 10-15 min

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT´S FRIDAY + THE WINNER