NA-KD 25% OFF ON EVERYTHING

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017 – MINE TRE FAVORITTER


Sponsoreret af Deichmann

Så er vi ved og være halvvejs i konkurrencen omhandlende Deichmann Style Challenge 2017. Jeg er oppe imod de skønne tøser, Amalie Wessel og Caroline Marburger. Jeg har stadig brug for jeres stemme, så hvis et af mine looks er jeres favoritlook så PLEASE gå ind og stem på mig HER. Det vil betyde utrolig meget. Hver og en stemme er vigtig for mig. Lige nu fører min gode veninde Caroline Marburger, så jeg har VIRKELIG brug for jeres stemme, hvis i vil have jeg skal vinde denne konkurrence. Jeg regner med jer! 

Hjælp mig til og komme i førefeltet

Mine tre favoritter?

Jeg har i samarbejde med Deichmann valgt 3 af mine favoritter. Jeg elsker som sagt, at en sko kan sættes sammen til lidt af det hele og gerne må være lidt anderledes. Dette udgør mine tre sko!

deichmann_06-09-2017_bloggere63537
Dette par er en støvlet, som bliver helt perfekt til vinter! Den har den perfekte højde og er så unik. I kan finde den HER

deichmann_06-09-2017_bloggere63382

Min anden favorit sko er denne lækre støvle med nitter, som er fra Ellie Star kollektionen. Den er så rå og cool. Absolut en sko, som kan pifte et outfit op. I kan finde den HER

deichmann_06-09-2017_bloggere63646

Sidst men ikke mindst min elskede velour støvle. Den er så elegant og er perfekt til en pæn middag, bytur eller til en shopping tur. Wow, siger jeg bare! I kan finde den HER

Alle tre styles kan findes HER

På de nedenstående billeder kan i se, hvordan jeg har stylet én af mine favorit sko til et outfit. Jeg er helt oprigtigt FORELSKET i denne støvle, som er fra Ellie Star kollektionen. I kan finde støvlen HER. Mine tanker bag hvert et outfit er, at det skal være behageligt, cool, anderledes og unikt. Dette er de vigtigste elementer for mig i form af styling. Denne sko er behagelig, unik og vildt cool – har jeg ret? Jeg synes det er så fedt, at du kan style denne sko til den fineste kjole og helt til et cool joggingsæt. Lige efter mig smag. Jeg ved mange af jer har været helt forelsket i denne sko og dermed spurgt ind til hvor den kunne købes, så find den HER.
img_6345
Støvle 449 kr. HER

img_6346 img_6347 img_6348

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD 25% OFF ON EVERYTHING