BEACH DAY

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017

Sponsoreret af Deichmann

Endelig er dette spændende øjeblik kommet, hvor jeg må offentliggøre dette projekt. Måske i har undret jer over, at jeg var til photoshoot med Deichmann og gjorde jer en helt del opmærksomme på dette, men nu må i endelig vide hvorfor og hvad der skal ske.

Jeg var for en måned siden med Deichmann på photoshoot, sammen med de dygtigste mennesker i form af stylist, fotograf mm. Jeg er en person, som generelt er meget udadvendt og frygtløs, men lige da jeg fik dette tilbud om, at være med i denne Kampagne og skulle på photoshoot, blev jeg nervøs og faktisk bange, haha! Bange for ikke, at gøre det godt nok! Men nu skal i høre. Jeg elskede det og det var sådan en god dag vi havde. Jeg følte mig hjemme og tilpas foran kameraet og synes jeg har fået de sejeste billeder!! Jeg fik selv lov til, at style mit tøj og vælge mine helt egne sko dvs. disse 3 looks er virkelig mine favoritter og yndlings styles.

Nu til kampagnen

Deichmann Style Challenge 2017 er en kampagne der har kørt nogle år nu, hvor 3 influencer konkurrerer mod hinanden i at style 3 par Deichmann sko og taske. Den der får flest stemmer vinder konkurrencen! Så simpelt er det rent faktisk. I kan se de 3 look HER.

Vi er som sagt 3 influencer og i vil måske gerne vide hvem mine konkurrenter er i denne kampagne? Jeg er op imod Amalie Wessel og Caroline Marburger. Det er to hårde konkurrenter og de gjorde det virkelig også godt, de er så smukke på billederne.

JEG VIL HAVE JERES STEMME 

I kan gå ind og stemme på jeres favorit look inden d. 5/11 og derudover har i mulighed for, at vinde et gavekort til Deichmann på 2000 kr. Så i også ville kunne gå hen og købe jeres favorit sko. Jeg vil være glad for, hvis i stemmer på mig, men det skal selvfølgelig også være jeres favoritlook, som er et af mine!

STEM HER

deichmann_06-09-2017_bloggere63456

Catwalk støvle, 499 ,- (Her)

deichmann_06-09-2017_bloggere63353

Ellie Star Collection Boots, 449 ,- (Her)

deichmann_06-09-2017_bloggere63570

Catwalk Støvlet, 449 – (Her)

Udover vi fik taget de sejeste billeder, var der også en, som gik rundt og filmede os hele dagen. “Behind the scenes”. Han lavede både en video, som var indirekte til hver og en af bloggerne og dermed også en fælles video. I kan se begge videoer nedenfor:

Min personlige video:

Fællesvideo: 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH DAY