FASHION WEEK // MUNTHE

DENIM KINDA DAY

img_1086 img_1087
I går aftes tog jeg flyveren hjem til Aalborg, hvor jeg skal være weekenden over. Det er første gang, at jeg skal hjem til Aalborg, efter jeg er flyttet til København. Det bliver både hyggeligt, men sikkert også vildt mærkeligt. Jeg Har glædet mig til, at se mine forældre igen og vi skal rigtig hygge i aften med god mad, dyner, film og massere af slik.. De ovenstående billeder er fra min outfit til Munthe´s modeshow i går – er det ikke cool. Jeg var iført mig Denim fra top til tå og synes det var alt alt for cool. Den røde kjole er fra iiL7´s helt nye kollektion – som i kommer til, at høre meget mere om. Jeg kan bare sige…. Glæd jer tøser! God weekend, knus ❤️

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Last night I hopped on a plane to Aalborg where I’ll be staying for the weekend. It’s the first time I’m home since I’ve moved to Copenhagen. It’s going to be cozy but probably a bit weird as well. I’ve been looking forward to seeing my parents and again and tonight we are just going to cozy up under the covers with good food, a movie and lots of candy.. The pictures above are of my outfit from when I went to Munthe’s fashion show yesterday – isn’t it cool? I was dressed head to toe in denim and I think it looks so so cool. The red dress is from iiL7’s brand new collection – which you will hear much more about. All I can say is…. Be excited girls! Have a great weekend, hugs ❤️

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION WEEK // MUNTHE