SUMMER ESSENTIALS // ELLOS

DESENIO POSTERS // 25% OFF

Collaboration with Desenio

Jeg har længe gået og holdt inde med noget utrolig spændende.. Jeg er nemlig flyttet i ny lejlighed og er så småt igang med og indrette denne smukke og skønne lejlighed. Jeg vil derfor vise jer lidt ind til videre!
Jeg modtog disse lækre plakater fra Desenio i ugen og kunne ikke få dem hurtigt nok op og pynte i min lejlighed. Jeg elsker, når ens lejlighed bliver pyntet med lækre billeder og flotte farver. Jeg var virkelig positiv overrasket over kvaliteten på plakaterne og synes virkelig de lever op til alle forventninger. Jeg valgte nogle plakater, som jeg fandt inspirerende, cool og lækre sammen. Jeg synes de passer helt perfekt sammen og bliver så flotte til stuen. De er virkelig med til og pynte og pifte et rum op. Jeg valgte, at den ene ramme skulle være i guld, da jeg følte det ville give den perfekte kant til rummet. Jeg finder det super fedt!

Jeg valgte plakaterne.
Banana leaves

Prada

Cactus

Highland

Angel

“malinakragmann25” gives 25% off posters* between 7th – 9th August.
*Except for frames and handpicked-/collaboration posters”.

Shop my posters with 25% off on Desenio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER ESSENTIALS // ELLOS