HOW TO FEEL SEXY

DET VIDSTE I IKKE OM // AMANDA LONDON

amandaJeg vil som noget nyt begynde og lave nogle interviews med nogle super seje, søde og smukke piger. Denne omgang har jeg lavet et interview med den smukke blogger, Amanda London. Dette giver jer mulighed for, at lære hende lidt bedre at kende. Amanda er en super skøn pige, med massere af humør og i vil altid se hende med et smil på læben! Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret for mig:

Instagram: @Amandallondon
Blog: Amanda London

1. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være? 

Haha – det er et godt spørgsmål. En sang der godt kunne beskrive mig er måske ”Pretty girls” med Maggie Lindemann. Sangen beskriver mig på den måde at de sociale medier nogle gange bygger en facade op omkring det ”perfekte jeg”, og ”det perfekte liv”, og selvom det hele måske kan virke meget perfekt og lyserødt, så ligger der også noget dybere bag i det. Vis man læser teksten tror jeg at man forstår min pointe. Så ja… denne sang beskriver mig nok bedst pt haha.

2. Hvad er dit næste køb? 
Mit næste køb? Hmm.. Jeg skal snart på ferie, så jeg kunne godt bruge nogle flotte bikinier, nogle basic bikiner i beige, hvid eller noget i den stil, det synes jeg er rigtig flot. En anden ting jeg godt kunne tænke mig er også en ”slå om kjole” – de er ret søde… eller måske en ny strå taske.

3. Hvilket spørgsmål hader du at besvare? 
Et spørgsmål jeg næsten altid får er: ”Hedder du rigtig London til efternavn?” Jeg vil gerne indrømme at det spørgsmål er jeg ved at være lidt træt af. Selvfølgelig hedder jeg London til efternavn haha – og så kommer joken fra den der spørg; ”Jamen jeg hedder Paris” – hvor mit svar er: ”Du er ikke sjov, jeg har hørt den joke 100 gange” haha.

4. Hvad står øverst på din bucket list? 
Hvis du spurgte mig for et år siden ville det nok have været en Chanel taske… men nu, så er det nok en rejse til maldiverne. Jeg ved ikke om dette spørgsmål kan omhandle en rejse? Men jeg har ikke nogle deciderede materielle ting jeg hunger efter pt… Det er nok mere en rejse til maldiverne jeg ønsker inderligt.

5.Hvis du skulle nævne én ting, som folk ikke vidste om dig, hvad ville dette så være? 
Jeg er utrolig følsom. Jeg tror ikke det kan gå en uge hvor jeg ikke græder over et eller andet haha. Film er nok den primære grund til at jeg begynder at græde – men ja, jeg er meget følsom og tænker meget. Dette tror jeg ikke man ved om mig da jeg altid på de sociale medier og i virkeligheden virker meget ”ovenpå og udadvendt”.

6.Hvis du skulle flytte til et nyt land i 1 år, hvilken destination ville dette så være, og hvorfor?
Miami – ingen tvivl. Jeg besøge Miami i januar måned dette år, og jeg har været forelsket i by lige siden. Alt ved Miami er smukt, og jeg kunne sagtens se mig selv bo der. Miami er så inspirerende på så mange punkter!

19619604_1567522473266900_169658256_o

7. Er du bedst til takeaway eller lave mad selv? 
Der skal ingen hemmelighed være at Jamie Oliver kan go home når jeg står i køkkenet haha. Ej – men jeg er rigtig god til at lave mad og finder det utrolig interessant (og hyggeligt!). Jeg kan også godt lide at bestille take away, og dette gør jeg primært hvis jeg er rigtig træt og ikke magter noget. Hvis jeg skal vælge mellem at lave mad eller bestille take away, så må jeg nok sige at lave mad.

8. Hvor længe har du blogget og hvad var årsagen til, at du startede? 
Jeg har blogget on and off siden jeg var 13 år gammel, men har først taget det seriøst de sidste 2 år. Årsagen til at jeg startede var at jeg havde en passion for mode, og jeg følte at den eneste måde jeg kunne få denne passion ud på var at oprette en blog, så det var grunden til at jeg startede.

9. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kendt person, hvilken ville du vælge, og hvorfor? 
Min kæreste ville sige Beyonce haha… Men jeg ved nu ikke. Jeg tror at han siger Beyonce fordi at jeg kan vrikke lidt med hofterne haha, og så kan jeg også synge (surprise haha). Men jeg har aldrig rigtig tænkt over det her spørgsmål, og jeg har aldrig prøvet at sammenligne mig med en kendt person, så jeg er faktisk lidt i tvivl.

10. Hvad består din sommerferie af? 
Min sommerferie består af afslapning, unikke oplevelser, og tid med alle de personer som jeg elsker. Jeg har lige kommet hjem fra Roskilde Festival hvor at jeg tilbragte en uge med mine venner og min Emil. Her om en 10 dages tid rejser jeg til Grækenland med min mor, far og min kæreste Emil. Efterfølgende skal jeg bare hygge og slappe af, og så har jeg planer om et spaophold i Sverige med Emil, og en masse hyggelige stunder med mine veninder. Det er og bliver skønt.

11. Beskriv dig selv med 3 ord. 
Kærlig, udadvendt, sjov

I ønskes en rigtig god aften 

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO FEEL SEXY