RAINY FRIDAY

DET VIDSTE I IKKE OM // FREJA WEWER

Det er blevet tid til endnu et interview med en super skøn pige. Denne gang har vi/i fornøjelsen af, at lære skønne Freja Wewer bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne super seje blogger. Freja er ikke mindst en skøn veninde, men også en utrolig sej, unik og smuk blogger. Hun er virkelig sin helt egen og det synes jeg er så fedt!! ALT FOR SEJ TØS – Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret: 

Instagram: @Frejawewer
Blog: Freja Wewer

freja-1

1. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være?

Jeg ved det virkelig ikke – for jeg elsker hiphop, men altså, jeg er jo ikke særlig hiphop-agtig når det kommer til stykket.

2. Hvad er dit næste køb? 


Uuhhh den er svær. Jeg “shopper” meget spontant og det er ikke altid lige velovervejet – Tror det må være noget der ligger til min personlighed – Så jeg ved det ærlig talt ikke lige nu.

3. Hvilket spørgsmål hader du at besvare? 


“Hvordan får man mange følgere på Instagram?” Jeg “hader” nødvendigvis ikke at svare på dette spørgsmål, men jeg synes det er rigtig svært at svare på. Jeg tror ikke at der er en aller anden bestemt formel eller kode til at få mange følgere, det er utrolig individuelt.

4. Hvad står øverst på din bucket list? 


Jeg vil rigtig gerne til Tokyo. Udover en enkelt badeferie i Thailand for mange år siden, har jeg aldrig rigtig fået udforsket Asien, så det kunne jeg rigtig godt tænke mig.

5. Hvis du skulle nævne én ting, som folk ikk vidste om dig, hvad ville dette så være?


At jeg er utrolig distræt, klodset og verdensmester i at havne i akavede situationer – Det tror jeg mine gode venner med sikkerhed vil skrive under på.

6. Hvis du skulle flytte til et nyt land i 1 år, hvilken ville dette så være og hvorfor? 


Mit yndlingsland er klart Italien! Men jeg tror først jeg kunne finde på at flytte dertil, når jeg er blevet lidt ældre. Lige nu gad jeg godt flytte til New York!

freja-2

7. Er du bedst til takeaway eller lave mad selv? 


Ville ønske jeg kunne svare “lave mad selv” uden at lyve, men det kan jeg desværre ikke. Jeg laver mad en gang i mellem selv, men det er helt klart takeaway der er vinderen her.

8. Hvor længe har du blogget og hvad var årsagen til du startede? 


Jeg har blogget i omkring 2 år. Grunden til at jeg startede var egentlig bare for at prøve det af og se om det var noget for mig. Jeg var ikke mega ambitiøs omkring det i starten, men det er klart vokset på mig med tiden og jeg var stille og roligt fundet mig selv i det.

9. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kendt person, hvilken ville du så vælge? Og hvorfor? 


UUUUH, det ved jeg fandme ikke. Larry David, sagt med et smil på læben – Vi er begge hypokondere og formulere os lidt uhensigtsmæssigt til tider.

10. Hvad består din sommerferie af? 


Er i Berlin lige nu og så skal jeg til Miami her om lidt og Las Vegas lidt senere på sommeren og arbejde. Jeg har egentlig ikke haft de helt vilde planer denne sommer. Jeg nyder virkelig bare at slappe af og ikke have nogen planer. Mine forældre for en ny hundehvalp her om ikke så længe, så jeg kommer nok til at hænge en del hjemme hos dem.

11. Beskriv dig selv med 3 ord.

Distræt, men alligevel meget følelsesmæssigt reflekterende og fjollet.

12. Skiferie eller badeferie? 

Jeg elsker skiferie, men jeg vil nok svarer badeferie!

13. Hvor mange tatoveringer har du og betyder de noget bestemt? 

Jeg har 5 tatoveringer i alt. Et “F” for min lillebror Frederik, et “V” for min anden lillebror Villiam, “Mr Pink” (en karakter fra en Tarantino film) hjemmelavet af en der hedder Karl, “Mor” hjemmelavet af en der hedder Marcus og så har jeg “Cola” jeg fik lavet i LA, som et minde fra turen. Alle mine tatoveringer er virkelig random, men har fået stor betydning for mig. Det har været nogle sjove aftener, som jeg med glæde tænker tilbage på. Jeg tænker lidt at jeg skal have skrevet Loui (min hund) et sted snart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAINY FRIDAY