M MISSONI PANTS

DET VIDSTE I IKKE OM // JOSEFINE BAK

Det er blevet tid til et nyt interview med en ny super sej pige. Denne gang har vi/i fornøjelsen af, at lære Josefine Bak bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne skønne og ikke mindst smukke blogger, Josefine Bak er en super sej blogger og er kommet utrolig hurtigt frem i rampelyset. Hun er super sej, unik og tager de fedeste billeder. Derudover er hun en af mine utrolig gode veninder. Så skøn pige! Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret for mig: 

Instagram: @Josefine Bak 
Blog: JosefineBak

skaermbillede-2017-08-23-kl-10-16-09

1. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være?

Uhh, den er svær. Jeg tror ikke, at jeg kan finde en sang, som jeg tænker er 100 % mig. Men jeg er rigtig glad for Eminem som kunstner pt.

2. Hvad er dit næste køb?

Mit næste køb må være noget så kedeligt som en kalender. Efter studiestart har jeg virkelig brug for noget at organisere mine aftaler og planer i, da det ellers hurtigt kan blive uoverskueligt – og en online kalender virker ikke så godt for mig.

3. Hvilket spørgsmål hader du at besvare?

”Hvad tjener du på at blogge?” Dette spørgsmål synes jeg er meget personligt, da jeg heller ikke spørger ind til mine veninders eller bekendtes økonomi. Derimod synes jeg, at det er helt okay at spørge ”hvordan” man kan tjene penge på at blogge, da det faktisk tit er det, folk mener med spørgsmålet.

4. Hvad står øverst på din bucket list?

Det må være en rejse til syden, da jeg ikke har været ude at rejse i år endnu.

5. Hvis du skulle nævne én ting, som ingen vidste om dig, hvad ville det så være?

Jeg kan ikke svømme. Jeg har nævnt det på min egen blog én gang før, men det er en ting, som plejer at overraske de fleste.

6. Hvis du skulle flytte til et nyt land i 1 år, hvilket ville dette så være og hvorfor?

London. Jeg kan rigtig godt lide London, da det er en stor by med mange muligheder. Derudover minder det lidt om Danmark, så jeg tror, at jeg ville føle mig hjemme der.

7. Er du bedst til takeaway eller lave mad selv?

Helt klart Takeaway.. Jeg laver sjældent mad.

jose

8. Hvor længe har du blogget, og hvad var årsagen til du startede?

Jeg har blogget i lidt over 1,5 år, og jeg startede, fordi jeg brugte Instagram rigtig meget, og gerne ville udvide med en blog med links til de efterspurgte ting.

9. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kendt person, hvem ville du så vælge? Og hvorfor?

Det må være Brigitte Bardot. Hun brugte sin stemme som kendt til at forsvare dyrenes sag, hvilket klart er noget, som jeg ville kunne se mig selv gøre.

10. Hvad består din sommerferie af?

Min sommerferie er netop sluttet. Men ellers hygge, afslapning og en masse blogging!

11. Beskriv dig selv med 3 ord.

Udadvendt, kontaktskabende og engageret.

12. Badeferie eller skiferie?

Altid badeferie!! Jeg elsker sol og strand.

13. Har du en kæreste og hvis ja, hvordan mødte i hinanden?

Ja, det har jeg. Vi mødte faktisk hinanden for 6 år siden, da vi startede på den samme skole i 10.klasse – og så gik der ikke længe, før vi begyndte at ses. Men siden da har vi set hinanden on/off indtil i år, hvor vi endelig er blevet kærester.

14. Kunne du nogensinde finde på at få lavet en tatovering?

Nej, det er ikke noget, som jeg nogensinde kunne se på mig selv.

xoxo

1 kommentar

  • Victoria

    Det er så fint, at du ser dig selv som Brigitte Bardot, men det er vist ikke for dyrenes skyld, når du på hele to af de udvalgte billeder bærer pels. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M MISSONI PANTS