MY WEEKEND

DET VIDSTE I IKKE OM // JULIE PALLESEN

Det er blevet tid til endnu et interview med en super skøn pige. Denne gang er det ikke kun en blogger, som jeg har valgt, men en super sej model og blogger. Denne gang har vi/i nemlig fornøjelsen af, at lære smukke Julie Pallesen bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne super smukke model og blogger. Julie er ikke mindst en sød pige, men også en utrolig unik, skøn, smilende og smuk pige. Hun er virkelig sin helt egen og det kommer tydeligt til udtryk i hendes model karriere samt blog, som jeg er kæmpe fan af!! – Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret: 

Instagram: @JuliePallesen
Blog: ThisWaybyPallesen

julie

1. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være?

Hvis jeg skulle beskrive mai selv som en sang ville jeg være en melodisk sang som havde electroniske beats – jeg er lige præcis den kombination af noget du ikke forventer. 

2. Hvad er dit næste køb?

Julegaver er mine næste køb Jeg har en lang liste med alle de julegaver jeg skal købe. 

3. Hvilket spørgsmål hader du at besvare? 


Mmm.. Der er ikke nogen spørgsmål jeg hader at svare på, men når folk har nogle mere dybdegående spørgsmål, fordi de har sat sig ind i hvem jeg er og havd jeg laver, så det er de lidt sjovere at svare på. 

4. Hvad står øverst på din bucket list? 


Øverst påmind bucket list står julearrangementer som jeg selv stor for, som skal koordineres og planlægges, samt en masse projekter med min blog som jeg er i gang med. 

5. Hvis du skulle nævne én ting, som folk ikke vidste om dig, hvad ville dette være? 


At jeg har en kandidat i kommunikation og IT fra Copenhagen Business School og er certificeret yoga lærer. Jeg tror at flest ser mig som model og blogger og glemmer at jeg har en fem-årig universitets uddannelse og har arbejdet i udlandet for PR og produktions bureauer.  

6. Hvis du skulle flytte til et andet land i 1 år, hvilket ville dette så være og hvorfor?


Jeg har boet i flere lande (London, Paris, Tel Aviv, etc.) og jeg flytter vores nye lejlighed i New York næste år. Så New York city, USA er det næste land jeg flytter til, hvilket jeg er meget spændt på. Jeg har et visum med mit modelarbejder og jeg kan arbejde med min blog og mine projekter derfra. Jeg glæder mig helt vildt!

7. Er du bedst til takeawaay eller lave mad selv? 


Jeg er meget on the go og har ikke så meget tid til at lave mad, så jeg spiser klart mest ude eller tager noget take away. 

julie-1

8. Hvordan startede din model karriere? 


Jeg startede min modelkarriere da jeg gik i 8. klasse, hvor jeg havde nogle småjobs. Men udover mit modelarbejde, så var jeg professionel danser. Og jeg prioriterede dansen højere end modelarbejdet, hvilket resulterede i, at jeg ikke lavede så meget modelarbejde i min gymnasietid, men udelukkende dansede. Da jeg fyldte 18 år og havde færdiggjort mit gymnasie, flyttede jeg til Paris for at danse. Jeg fik en masse fede dansejobs, men efter 3 måneder fik jeg en skade, som gjorde at jeg ikke kunne danse mere. Dagen efter min skade, genoptog jeg min modelkarriere og har arbejdet som model lige siden.

9. Er der én ting, som du ville have lavet om i forhold til din karriere?


Nej, jeg fortryder ingenting. Jeg tror at der er en mening med at tingene har det udfald det har. Der er oftest “en mening med alt”. 

10. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kendt person, hvilken ville dette være? Og hvorfor? 


Jeg bliver inspireret at lækre karriere kvinder som laver flere ting og som har mere hjerne end man lige umiddelbart tror. Jessica Alba, Zoe Saldana, og Meghan Markle er alle tre fantastiske kvinder der har flere titler på CV’et som både inkluderer en kunstnerisk side (model eller skuespiller) samt en business/IT titel og er aktive indenfor charity.

11. Hvor går din næste rejse hen? 


Jeg er på nuværende tidspunkt i London og rejser til New York i morgen, hvor jeg skal være i fire dage, og så tilbage til London. 

12. Beskriv dig selv med 3 ord? 


Ambitiøs, positiv, og kærlig. 

13. Hvad er dit kendetegn? 


Mit største kendetegn må nok være mit grin. 

14. Har du nogle tatoveringer? Hvis ja hvilke og hvis nej, kunne du så finde på og få lavet en?

Nej, jeg har ingen tatoveringer og jeg har heller ikke lyst til at have nogen. Jeg synes at det kan være både flot og frækt til nogen, men til mig selv, synes jeg at renhed er skønhed. 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND