SHOES ON SALE

DET VIDSTE I IKKE OM // LOUISE MØRCK MIKKELSEN

Det er blevet tid til endnu et interview med en super skøn pige. Denne gang er det ikke en blogger, som jeg har valgt, men en super sej model. Denne gang har vi/i nemlig fornøjelsen af, at lære smukke Louise Mørck Mikkelsen bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne super seje model. Louise er ikke mindst en skøn pige, men også en utrolig sej, unik og smuk model. Hun er virkelig sin helt egen og det kommer tydeligt til udtryk i hendes model karriere!! – Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret: 

Instagram: @Louisemmikkelsel

louis-2

10. Er du glad for, at være inde i modelbranchen og har det givet dig en masse spændende oplevelser? 

Ja meget! Det har været med til at gøre mig mere selvstændig og modnet mig på mange områder. Og oven i det har det givet mig et fantastisk netværk og nogle oplevelser der ikke kan købes for penge.

12. Har du nogle tatoveringer og hvis ja, betyder de så noget specielt for dig? hvis nej, kunne så så finde på, at få lavet en på et tidspunkt? 

Jeg har ikke nogen, men det er ikke udelukket. Jeg synes det er nice, (specielt på fyre😏), men har ikke noget specielt, som jeg helt vildt gerne vil have lavet, og jeg vil ikke bare få lave noget random. 
xoxo
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOES ON SALE