CHARITY BALL // JK PROJECT SHOW

DET VIDSTE I IKKE OM // MAYA SOPHIE SEGERLUND

Det er blevet tid til et nyt interview med en ny super sej pige. Denne gang har vi/i fornøjelsen af, at lære Maya Sophie Segerlund bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne skønne og ikke mindst smukke instagram girl, Maya Sophie Segerlund. Maya er en super sej pige, som har formodet og skabe en instagram profil med over 300 tusind følgere. Det er så flot!  Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret for mig: 

Instagram: @Mayassophie

maya-2

1. Hvad er dit næste køb?

Realistisk set er det nok noget mad eller en kaffe. Men et mere spændene køb jeg vil gøre mig er en ny taske (som ikke er sort :P). Måske en Valentino eller en Chanel..

2. Hvilket spørgsmål hader du at besvare? 


Hvordan har du fået så mange følgere? Et af de mest efterspurgte spørgsmål, som desværre er meget svært for mig at besvare… Jeg ville kunne snakke i flere timer om gode råd osv.

3. Hvad står øverst på din bucket list? 


Maldiverne! 

4. Hvis du skulle nævne én ting, som folk ikke vidste om dig, hvad ville dette være? 


Jeg har en fobi for frøer. Jeg kan ikke klare dem! Bare et billede af en frø kan få mig til at trække mine ben op på stolen og give mig kuldegysninger.

5. Hvis du skulle flytte til et andet land i 1 år, hvilket ville dette så være og hvorfor?


Det ville nok være Frankrig. Jeg er fuldstændig forelsket i Paris og det er helt sikkert en by jeg godt kunne kalde mit hjem.

6. Er du bedst til takeawaay eller lave mad selv? 


Jeg elsker at lave mad selv, men er også storforbruger af Just-eat… Tough one!

7. Kunne du finde på og åbne en blog? 


Ja helt sikkert !!

skaermbillede-2017-11-14-kl-09-54-43

8. Er dit arbejde, din Instagram og hvordan startede det? 

Ja, min Instagram profil er mit arbejde. Jeg har arbejdet med min Instagram profil i 3 års tid nu (Ca… Det er svært for mig, at vurdere hvornår det egentligt blev et job for mig..). Da jeg startede på Instagram var der ikke med henblik på, at jeg skulle tjene penge på det. Jeg startede ligesom alle andre teenage piger med, at dele billeder af mit tøj, interesser, min kæreste, naturbilleder, rejser, hundehvalpe, ønsker – Alt hvad der så fint ud på min profil. Jeg var så heldig, at der var en del, som fandt min profil interessant og derfor voksede min profil sig større og større.

9. Er der én ting, som du ville have lavet om i forhold til din karriere?


Der er ikke noget, som jeg som sådan har fortrudt at jeg har gjort. Men med hensyn til fremtiden vil jeg utroligt gerne udvide til flere sociale medier. (Youtube og Blog overvejer jeg primært)

11. Hvor går din næste rejse hen? 


Jeg rejser til Dubai her i slutningen af november. Can’t wait!

12. Beskriv dig selv med 3 ord? 


Down-to-earth, ambitiøs og kreativ.

13. Hvad er dit kendetegn? 


Uh den er svær… Personlighedsmæssigt er det nok mit grin. Udseendsmæssigt, hmm nok mit lange lyse hår.

14. Har du nogle tatoveringer? Hvis ja hvilke og hvis nej, kunne du så finde på og få lavet en?

Jeg har ingen tatoveringer og jeg har på nuværende tidspunkt ingen interesse i at få lavet nogen. Tatoveringer har aldrig sagt mig noget…

xoxo

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHARITY BALL // JK PROJECT SHOW