CPHFW

DET VIDSTE I IKKE OM // MELISSA BENTSEN

Det er blevet tid til et nyt interview med en ny super sej pige. Denne gang har vi/i fornøjelsen af, at lære Melissa Bentsen bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne skønne og ikke mindst smukke blogger, Melissa Bentsen. Melissa er en super sej blogger og er kommet utrolig hurtigt frem i rampelyset. Hun er super sej, unik og tager de fedeste billeder. Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret for mig: 

Instagram: @Melissa Bentsen
Blog: Melissa Bentsen

skaermbillede-2017-08-13-kl-16-21-44

1. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være? 


Jeg har siddet og tænkt over det her spørgsmål i jeg ved ikke hvor lang tid nu og jeg kan simpelthen ikke komme på en…

2. Hvad er dit næste køb? 


Et Gucci bælte helt sikkert, det er noget jeg har gået og tænkt over i lang tid, så nu synes jeg det på tide at få det købt!

3. Hvilket spørgsmål hader du at besvare? 


“Er du ikke snart færdig med at spise” – for nej. Jeg er ikke færdig med at spise. Jeg er aldrig færdig med at spise, hvis der er mere mad tilbage haha.

4. Hvad står øverst på din bucket list? 


En rejse til Bali. Det er noget jeg skal opleve

5. Hvis du skulle nævne én ting, som folk ikk vidste om dig, hvad ville dette så være?


Hvis man følger med på bloggen, så ved man det godt, men hvis ikke, så bliver man nok lidt overrasket. Jeg kan og vil med glæde spise 3 poser chips om dagen. Jeg elsker det og jeg kan ikke få nok. Det er en forbandelse, men også en fornøjelse haha

6. Hvis du skulle flytte til et nyt land i 1 år, hvilken ville dette så være og hvorfor? 


Jeg ville nok flytte til Italien, udelukkende fordi, at Italien er så roligt og rart et land at være i. Menneskerne er så søde, der er lækkert mad og palmer. Alt jeg behøver!

7. Er du bedst til takeaway eller lave mad selv? 


Helt klart take away.. Jeg laver aldrig selv mad, men jeg vil rigtig gerne snart begynde!

8. Hvor længe har du blogget og hvad var årsagen til du startede? 


Jeg har blogget siden august sidste år og årsagen til at jeg startede var fordi, at jeg i hele mit liv har elsket at tage billeder. Jeg elsker at skrive og redigere. Jeg startede faktisk med tanken om, at jeg ville lave youtube, men da det er nemmere at få mine tanker ud på skrift, så blev det bloggens vej.

melissa

9. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kendt person, hvilken ville du så vælge? Og hvorfor? 


Jeg har absolut ingen idé, så jeg valgte at tage en test på nettet omkring det haha. Deres svar var Bella Thorne. Den havde jeg aldrig nogensinde selv gættet på, men altså det jo også bare en skør test.

10. Hvad bestod din sommerferie af? 


Jeg startede sommerferien af, med at være i Italien med min familie, og lige nu sidder jeg faktisk i Paris sammen med min kæreste. Jeg nåede lige, at være hjemme i én dag, så jeg er ret træt, men hvem kan klage over ferie?

11. Beskriv dig selv med 3 ord.

Altid smilende, imødekommende og en god lytter

12. Har du en kæreste og hvis ja, hvordan mødte i så hinanden?

Ja, jeg har en kæreste og det er faktisk en ret lang historie omkring hvordan vi mødte hinanden. For 3-4 år siden, havde min kæreste og jeg fuldstændig samme vennekreds. Vi var sammen med de samme personer hver dag, men mødte aldrig rigtigt hinanden. Til min venindes 16 års fødselsdag mødte vi hinanden og det viste sig faktisk, at det også var hans fest, men det fandt jeg først ud af for et halvt år siden. For 2 år siden begyndte vi at prikke til hinanden på facebook og før vi vidst af det, var vi lykkeligt forelskede og kærester hihi. Det hele gik meget stærkt, men det var og er, helt perfekt.

13. Har du nogle tatoveringer og hvis ja, betyder de så noget specielt? 

Jeg har lige nu 2 tatoveringer, men jeg skal have en tredje i over morgen faktisk. Min første tatovering er to bogstaver hvor der står M.L. & mange tror det er for Lau og jeg, men det står for min mor Laila, far Morgens, søster Lærke og mig Melissa haha. Min anden tatovering er et fly, som jeg fik sammen med min kæreste. Den fik vi lavet i Paris sidste år, som et minde fra vores første ferie sammen. Min tredje tatovering kan jeg ikke fortælle så meget om endnu, da det er ret stort for mig og helst skal ud på min blog først <3  Er lidt spændt på hvordan folk tager imod den.

xoxo

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW