GET TO KNOW ME TAG

DET VIDSTE I IKKE OM // SANDRA WILLER

Det er blevet tid til et nyt interview med en ny super sej pige. Denne gang har vi/i fornøjelsen af, at lære Sandra Willer bedre at kende. Jeg har nemlig lavet et interview med denne skønne og ikke mindst smukke blogger, Sandra Willer. Sandra er en super sej karriere kvinde, som har en platform på Nouw, hvor hun blogger om mode, skønhed og meget mere. Hun har også lanceret en undertøj – og bikini linje – så sejt! Her kommer der nogle spørgsmål, som hun har besvaret for mig: 

Instagram: @SandraWiller 
Blog: Blog by Sandra 

sandra

1. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være? 


Den er svær. Jeg ved ikke hvilken sang der beskriver mig, men hvis jeg kunne vælge én sang, der skulle spille når jeg trådte ind i et lokale, skulle det helst være noget fra Pussycat Dolls. 😉

2. Hvad er dit næste køb?

En Dior Diorama taske. Farven er jeg usikker på..men den ender jo nok med at blive lyserød.

3. Hvilket spørgsmål hader du at besvare?

Spørgsmål angående blogging og selvværd. Der er en underlig diskurs om, at mange unge kvindelige bloggere/instagrammere/influencers lever i en verden, hvor vi baserer vores selv -værd og følelse på likes, og søger bekræftelse igennem de sociale medier. Det passer ikke, i hvert fald ikke for mit vedkommende og derfor er jeg træt af spørgsmål i den retning! Jeg blogger og instagrammer fordi jeg synes det er sjovt, ikke fordi jeg har brug for tusindvis af likes eller emoji’s på mit bikinibilled. Det er bare en bonus hehe.

4. Hvad står øverst på din bucket list? 


At tage til Cuba!

5. Hvis du skulle nævne én ting, som folk ikk vidste om dig, hvad ville dette så være?


Hmm, mine læsere ved ret meget om mig. Men hvis man ikke lige kender mig, bliver man nok overrasket over HVOR meget jeg ved om, og går op i Harry Potter.

6. Hvis du skulle flytte til et nyt land i 1 år, hvilken ville dette så være og hvorfor? 


ENGLAND. Jeg ELSKER England, og har også boet der som lille. Folk er søde, englændere har samme humor som os. Jeg elsker at drikke afternoon tea, pubkulturen, sproget og så er det jo også Harry Potters hjemland. Jeg ville elske at bo i et gammelt hus på landet i England.

7. Er du bedst til takeaway eller lave mad selv? 


TAKEAWAY!!

8. Hvor længe har du blogget og hvad var årsagen til du startede? 


5 år, og kort fortalt tror jeg at jeg startede ud af kedsomhed. Jeg har altid elsket at skrive, og da jeg så fik mit spejlrefleks kamera og fik en interesse for det også, gav de to ting i kombination med hinanden en blog.

9. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kendt person, hvilken ville du så vælge? Og hvorfor? 


Uha det ved jeg ikke. Men men hvis der var en jeg KUNNE være som og bestræber mig på at være som, så må det være Emma Watson.

10. Hvad består din sommerferie af? 


Rejser og arbejde! Jeg er lige kommet hjem fra Marbella, og tager til Miami næste uge. Derefter er jeg hjemme indtil midten af August, hvor ruten hedder Sydfrankrig -> Los Angeles -> Las Vegas, og så reger jeg med at besøge min veninde Sidsel i Milano til September og tage toget rundt i Italien og ned til Amalfi kysten. Der var jeg sidste år, og det er et af de skønneste steder jeg har besøgt.

11. Beskriv dig selv med 3 ord.

Ironisk, ambitiøs, følsom.

I ønskes en rigtig god aften 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET TO KNOW ME TAG