WEARING MY NEW BAG...

DETAILS ON A SUNNY SUNDAY…

jakke 2
jakke 5

jakke 6

I dag er der fokus på de små finurlige og spændende detaljer, som er med til at gøre ens outfits unikt! Mine smukke og unikke smykker er fra By Caroline Abel. Øreringene er jeg helt vilde med, da jeg synes de er feminine med et råt look. De er lige mig. Hvad tænker i? Armbåndende er dermed også til, at skabe en helhed for outfittet. De er små, enkle og passer sammen med ALT. 

Den fine og specielle taske er fra BrinkByBrink . Jeg elsker, at den har en mærkegrøn farve så den skiller sig ud.. Den er så fin!
Udover disse fine og smukke detaljer, vil jeg stadig gerne fortælle jer, hvor meget jeg elsker mine volume eyelashes fra Shebysoph. Jeg har nu haft dem på i små 2 uger, og de holder virkelig godt. Jeg kan slet ikke se nogen forskel! I burde overveje, at få dem lavet, jeg har kun være fuldt ud tilfreds med dem! 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING MY NEW BAG...