PINK PINK PINK

DINNER, COCTAILS AND GAZELLE

p1 p2
Trousers from Moves (Here), Fur from Minimum (Here), Bag from Chanel, Shirt from Neon Rose (Here), Shoes from Asos (Similiar Here)

Godmorgen piger. Jeg var i går ude og fejre min skønne daddy, da han havde fået tildelt Gazelle prisen! Jeg er utrolig stolt af ham og det er så sejt. Det blev holt på noget der hedder Hotel Hvide Hus i Aalborg og der var lækker tapas og vin hele aftenen. Jeg havde taget min nye skjorte på fra Neon Rose, som jeg synes er så smuk. Jeg elsker printet og det lille tørklæde, som følger med skjorten. Jeg er lige kommet hjem fra en skøn løbetur og skal nu ind til byen med min mor og senere kommer min storesøster hjem til aalborg, så er der dømt hygge! Må i have en skøn dag, knus ❤️

•            •            •            •            •            •            •             •             •             •            •             •             •             •              •

Good morning girls. Yesterday I celebrated my awesome dad who was awarded the Gazelle prize! I’m so incredibly proud of him and it is so cool! It was held at something called Hotel Hvide Hus in Aalborg and they served delicious tapas and wine all evening. I wore my new shirt from Neon Rose which I think is so beautiful. I love the print and the little scarf that goes with the shirt. I just got home from a great run and now I’m headed into downtown with my mom and later my sister is coming home to Aalborg which calls for a cozy night! Have a great day, hugs❤️

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK PINK PINK