CPH FASHION WEEK

EVERYDAY DOTS AND THURSDAY PLANS

img_0988img_0986

Dress from Trendday (Here), Pants from Trendday (Here), Shoes from Zara, Kimono from iiL7 (Here), Bag from Gucci, Belt from Trendday (Here)
Hello Ladies. Så er modeugen skudt i gang og jeg skal til mit første modeshow i dag og dette ser jeg utrolig meget frem til! Min dag kommer til, at blive lidt hektisk, da jeg først skal på arbejde, hjem og klæde om og så til modeshow. Efter modeshow skal jeg faktisk hjem og pakke min kuffert, da turen går mod aalborg i aften. Jeg skal hjem til familien og hygge! Det glæder jeg mig til. På det ovenstående billede er jeg iført mig min yndlingskjole lige pt. 😉 Den har prikker og hvem kan ikke lide det? Jeg satte den sammen med en par cool jeans og et par sneakers. Jeg synes det ser SÅ fedt ud!

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hello ladies. Fashion week has begun and I’ll be attending my first fashion show today which I’m really looking forward to! My day is going to be a little hectic since I’m going to work first, then home to change and then fashion show. After the fashion show I’m actually going home to back my bags since I’m going to Aalborg tonight. I’m going home to the family to hang out! I’m so excited for that. On the picture above I’m wearing my new favorite dress atm. 😉 It’s got dots and who doesn’t like that? I paired it with a pair of cool jeans and sneakers. I think it looks SO cool!

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH FASHION WEEK