MONDAY-FRIDAY OUTFIT INSPIRATION!

EYELASH EXTENSIONS

vipper

Hi Girls
Jeg fik i sidste uge lavet disse flotte og helt enestående Volume eyelash extensions hos Soph Lashes & Brow Studio. Jeg fik det lavet hos en, som hed Freja og er bestemt tilfreds med udbyttet. Jeg lå på en briks i nogle timer og blev opvartet lige efter mine behov.
Er det ikke lang tid man skal ligge? Det tænkte jeg nemlig også.. Efter min personlige mening, følte jeg det gik så stærkt ,os fordi stylisterne derinde var så søde og imødekommende. Kombinationen af afslappende musik og masser af snak – tegner kun godt! Jeg kan KUN anbefale jer det, da jeg ved, at i ville blive tilfredse med resultatet. I kan gå ind på hendes hjemmeside www.Shebysoph.dk og udforske siden.

Det er søde og ikke mindst dygtige Freja, som er indehaveren af klinikken i Aalborg. Hun er ved, at starte et ”akademi/skole” op. Så hvis man står og ønsker, at blive uddannet sig til Lash og/eller Brow Stylist, synes jeg bestemt du skal gå ind på:www.shebysoph.dk/soph-academy  se hvad de kan tilbyde dig.

Hvad er Volumee Eyelash extensions:
Russian Volume er en form for Eyelash Extensions, der er blevet “opfundet” efter de almindelige kendte Single Lashes. Ved Volume benytter, man sig af lettere (tyndere) syntetiske hår, som gør det muligt at hæfte mere end ét hår på det enkelte naturhår (eksempel kan man sætte 4 istedet for kun 1). Det kan dog på ingen måde sammenlignes med buketter. Volume skader ikke naturvipperne (dog på forudsætning af at det laves ordenligt). Man kan selv vælge mængden af fylden (eks. kan man få lavet 2D istedet for 4D), og Volume kan derfor også se meget naturligt ud. Hvert enkelt Volume-fane af de små hår laves i hånden, inden det sættes på.

Hvorfor er det vigtigt at vælge en kvalificeret Lash Stylist:
Jeg fik dem lavet et andet sted førhen, hvor mine øjenvipper simpelthen blev og er stadig lidt ødelagte. Derfor ville jeg opfodre jer til, at vælge jeres stylist med omhu. Som min stylist sagde: ”kvalitet følger med prisen”.. Jeg har ved hjælp af eyelash serum fra M2 Beaute, som er indefra Soph Lash & Brow Studio, fået mine egne øjenvipper på rette køl igen. Det er derfor utroligt vigtigt at få lavet sine Eyelash Extensons ordenligt, da man jo skal huske på, at det er øjnene man har med at gøre! Der en hel række øjensygdomme og komplikationer man kan få, hvis de ikke er lavet ordenligt. 

Det er vigtigt at de syntetiske hår har den korrekte tykkelse og længde (og dermed vægt) i forhold til det enkelte naturhår. Bliver de for tunge, så vil de belaste naturhårene, som på sigt vil blive skadet (mindre vækst/tyndere og finere hår). 

Endnu vigtigere er, at natur-hårene IKKE må limes sammen. Så kan de ikke gro frit, og da natur-hårene gror med forskellig hastighed, så vil de trække hinanden ud. (her kan man også få nogle rigtig grimme øjensygdomme).

God Torsdag!

   

2 kommentarer

 • Diana

  Hej Malina
  Jeg skal have lavet eyelashextensions ved Soph snart. Må jeg spørge om du nogensinde bruger mascara på dine? Eller er det unødvendigt? Og hvad nu hvis du har en øjenmakeup (fx øjenskygge og eyeliner på) – er det let at fjerne igen når man har extensions?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Hej Diana 🙂 Lyder bare godt! Jeg bruger aldrig mascare på mine, da jeg ikke føler det er nødvendigt! De er så flotte og lange i sig selv! Men man kan godt – det er super let at fjerne, du må bare ikke bruge makeupfjerne hvor der er olie i. Men alt dette skal de nok forklare dig derinde 🙂 De er super søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY-FRIDAY OUTFIT INSPIRATION!