ADVENT KALENDER // ZIVA CPH JEWELRY

FAMILY TIME

fullsizeoutput_449 fullsizeoutput_44e fullsizeoutput_450
Trousers from Envii (Here), Shoes from Shoe Biz Copenhagen (Here), Fur from Meotine (Here), Jacket from Munderingskompagniet (Here), Bag from Chanel
Så blev det mandag og en ny uge er startet. Jeg har haft den skønneste weekend i selvskab med min familie. Mine søskende kom hjem til aalborg for at fejre min mors fødselsdag. Min mor fik de fineste gaver og hun havde en skøn dag. Vi har slapper af, hygget og og fejret min mor hele weekenden. Det kalder jeg en dejlig weekend! I dag står den på en masse praktiske ting, da jeg står og skal til København i morgen og være der omkring 1 uge. Jeg skal over og arbejde igen og jeg glæder mig. Nu skal jeg også snart skrive under på min kontrakt og så er jeg i København.. Kommer i til at høre mere om i løbet af denne uge – alt for spændende! Der sker utrolig mange nye og spændende ting i mit liv lige nu og jeg glæder mig til, at kunne dele dem med jer meget snart. God mandag derude, krams ❤

•              •             •             •            •             •             •             •            •            •            •            •            •           •

Today is Monday and a new week has begun. I’ve had the most wonderful weekend with my family. My sisters came home to Aalborg to celebrate my mom’s birthday. My mom received the nicest gifts and she had a great day. We relaxed, enjoyed each other’s company and celebrated my mom all weekend. That’s what I call a great weekend! Today I have to take care of a lot of practical stuff since I’m leaving for Copenhagen tomorrow and have to be there for about a week. I’m going there to work again and I’m so excited. Soon I also have to sight my contract and then I’ll be in Copenhagen… which you will hear much more about through this week – way too exciting! So many new and exciting things are happening in my life right now and I can’t wait to share it all with you very soon. Happy Monday to you, hugs

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENT KALENDER // ZIVA CPH JEWELRY