I'VE BEEN UNDER THE KNIFE

FAMILY TIME

img_0034 img_0035 img_0036

Items from iiL7 (Here)
Hej piger. Jeg hentede min ældste søster i lufthavnen kl. 08:30 i morges (rimelig tideligt, haha) og kørte hjem og fik morgenmad sammen med mine forældre. Altid skønt med familie tid! Jeg skal hente min mellemste søster lidt senere i aften i lufthavnen, og så er alle hjemme.. Jeg glæder mig til, at vi rigtig skal hygge i aften med god mad og massere af julehygge! Min søsters kæreste kommer også og overnatter – kan det blive hyggeligere? Jeg håber i nyder jeres juledage og glæder jeg til juleaften – nu er vi tæt på!! <3 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hi girls. I picked up my oldest sister at the airport at 8.30 am this morning (pretty early, haha) and drove home to have breakfast with my parents. Always nice with some family time! I’m picking up my other older sister a little later at the airport and then everyone will be home.. I’m really looking forward to spending time with them, eating delicious food and lots of Christmas spirit! My sister’s boyfriend is also coming to spend the night – could it get any better? I hope you’re enjoying your Christmas days and that you are excited for Christmas Eve – now we’re close!!❤️

 Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'VE BEEN UNDER THE KNIFE