GOING TO ...

FAMILY TIME

img_2542 img_2543

Hi girls. Jeg startede morgenen med en skøn løbetur, efterfulgt af en masse praktiske ting som rengøring, vaske tøj og hente pakker. I eftermiddag går turen hjem til lille Aalborg. Hjem til mine forældre! Jeg er virkelig et familie menneske og er virkelig tætte med min familie. Snakker nok med min mor op til 2-3 gange om dagen, haha! Jeg elsker min familie og elsker jeg skal hjem og slappe af og hygge mig med dem. Mine søskende kommer også hjem til Aalborg, så vi alle er samlet. Noget som jeg VIRKELIG ser frem til er vores karbad derhjemme. Det har jeg savnet! Skal i noget spændende her i påsken? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi girls. I started out the morning with a great run followed by doing a lot of practical stuff such as cleaning, doing laundry and picking up packages. This afternoon I’m headed home to little Aalborg. Home to my parents! I’m such a family person and I’m really close with my family. I probably talk on the phone with my mom up to 2-3 times a day, haha! I love my family and I love coming home to relax and hang out with them. My sisters are also coming home to Aalborg so we are all going to be together. Something I’m REALLY looking forward to is our bath at home. I’ve missed it! Are you doing anything exciting during Easter?

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO ...