TODAY´S OUTFIT IN COPENHAGEN...

FAMILY TIME + THE WINNER

DSC_1684
DSC_1723

Godaften sweeties – Selvom jeg nyder min weekend i fulde drag her i hovedstaden, skal i da ikke snydes for et outfit samt vinderen af A Shoe Affair konkurrencen. Da vejret var så skønt i dag, tog vi ud på bakken for, at gå en lang tur med hundene. Jeg fik lige taget nogle skønne billeder i selskab med min dejlige storesøster.. Jeg må indrømme, at hun bliver savnet i lille Aalborg.. Men jeg tog derfor mine alt for lækre sko på fra A Shoe Affair, da de bestemt holder ens føder varme. Jeg er virkelig overrasket over, hvor varme de er og er sikker på jeg ikke kunne gå en vinter i møde uden disse lækre UGG Australia støvler. I kan finde dem (HER

Og nu til vinderen af min A Shoe Affair konkurrence, hvor i havde muligheder for, at vinde en valgfri støvle fra kategorien ”vinterstøvler”. Den heldige vinder er Jytte Jensen – stort tillykke! Send mig en mail på malinakragmann@hotmail.com. God Lødrag til jer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY´S OUTFIT IN COPENHAGEN...