ASOS FAVORITES...

FLASHING MY NEW LASHES

rød sidsterød 8rød 3rød 7
Boots from Ganni (here), Skirt from Mache (here), Blouse from Mache (here), Fringe bag from By Alexandra (here), Hairband from By Alexandra (here), Jacket from BYIC (here), Scarf from Mulberry, Necklace from Muse (here), Keychain from Mølmo (here

Hi girls – Ovenover ses dagens outfit. Jeg er blevet alt for afhængig af mine vipper fra Soph Lashes & Brow Studio. De holder så godt og får mig til at se hammer godt ud både dag og nat. Virkelig noget jeg ALDRIG ville kunne undvære. I kan finde hendes hjemmeside HER..
Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg er temmelig glad for læderjakker. Denne lækre røde jakke er fra BYIC og jeg elsker den! Den kan altid pifte et kedeligt outfit op. Min lækre nederdel og trøje er fra Mache! Jeg er blevet stor fan af det mærke. Deres stil er tilpas afslappet men med et feminint twist.. Derudover er jeg blevet så glad for mine nye vinterstøvler fra Ganni! De er fra Prinsesse2ben.

Details:
Mine halskæder er fra Muse, som næsten er blevet en del af mine daglige outfits – De er super fede! Tasken og hårbåndet er begge to items, som er fra BY Alexandra. De har nogle super fede accessoires, og er specielt vilde med den sorte taske da jeg elsker frynser! Begge to nogle fede items, som har en god farve her til vinteren. Nøgleringen er jeg stadig helt vild med og jeg må indrømme, at jeg bruger den mest til taskebrug! Ellers har jeg fået mig et mere Herme armbånd af min søde kæreste – var min fødselsdags gave fra ham! Man har vel lov til, at være heldig! 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FAVORITES...