WHAT AN EXCITING DAY

FLUFFY SLIPPERS NAMED AFTER BE

img_2987img_2988img_2991 img_2989

T-shirt from Moves by Minimum (Here), Fur from Ifur Copenhagen (Here), Kimono from Voigt, Shoes from Fourrure (Here), Earrings from East Copenhagen Jewelry (Here), Sunglasses from Celine, Bag from Gucci  
Godaften girls. Hermed får i dagens outfit, hvor jeg er iført mig mine nye og alt for fede slippers fra Fourrure. Jeg har været så heldig, at hun tilmed har opkaldt skoen efter mig. Jeg er utrolig beæret over, at hun har gjort dette. Jeg synes personligt selv, at de er blevet så fine og jeg er helt forelsket i dem! I kan finde dem HER. Jeg kommer helt sikkert til, at leve i dem sommeren og foråret over! Hvad synes i om mine sko? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Good evening girls. Here you have today’s outfit where I’m wearing my new and cool slippers from Fourrure. I’ve been so lucky that she even named the shoe after me. I’m so incredibly honored that she did this. I personally think they are so nice and I’m so in love with them! You can find them HERE. I will definitely be living in them this spring and summer! What do you think of my shoes?

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT AN EXCITING DAY