GIRLS NIGHT OUT // ROSSOPOMODORO

FLUFFY SNEAKERS AND PINK BOMBER

img_1269
img_1270 img_1271


Shirt from Trendday (Here),  Shoes from Zara, Pants from Envii (Here), Blazer from Envii (Here), Bomber Jacket from iiL7 (Here
Hi girls. Jeg er I dag iført mig dette skøre, skønne og alt for cool outfit. Jeg har faktisk helt nye items på fra top til tå. Jeg har lige købt disse helt nye sneakers, som er fra Zara. Jeg er helt vilde med dem og synes de er så specielle. Jeg satte en lyserød bomber jakke dertil, som er fra Kenzo´s helt nye SS17 kollektion. I kan finde den hos iiL7. Jeg har lige modtaget de ovenstående bukser fra Envii, som jeg allerede nu er helt forelsket i – Jeg kommer til at leve i dem. Det er blevet utrolig trendy, at gå med lavtaljede og næsten “for store” bukser. Nu vil jeg smutte til nogle møder og ellers nyde min søndag, hvor jeg har lidt tømmermænd, haha.. God dag ❤️

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Hi girls. Today I’m wearing this crazy, nice and way too cool outfit. I’m actually wearing brand new items from top to toe. I just bought this new sneakers which are from Zara. I’m crazy about them and I think they’re so special. I also put on a pink bomber from Kenzo’s brand new SS17 collection. You can find it at iiL7. I just received the pants from Envii, which are seen above. I’m already in love with them – I’m gonna be living in them. It’s be on incredibly trending to wear low waisted and all most “too big” pants. Now I’m gonna attend a couple of meetings and other than that I’m just gonna enjoy my Sunday with a little bit of a hangover, haha.. Good day to you❤️

Xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS NIGHT OUT // ROSSOPOMODORO