LOVE MY NEW T-SHIRT // MOSCHINO

FRIDAY // GOING OUT WITH THE GIRLS

img_5037 img_5038 img_5039


Dress/skirt from Rails (Here), Scarf/belt from Envii (Here), Bag from Karl Lagerfeld (Here), Shirt from Moves by Minimum (Here)
Hermed får i dagens outfit, hvor jeg er iført mig et farverigt og sødt outfit. Jeg modtog min fine Rails kjole i går, som jeg faktisk har brugt som nederdel. Jeg synes det fungere meget godt, sammen med min skjorte fra Moves by Minimum. Jeg er på arbejde i dag ind til kl. 18:00 og derefter skal jeg ud og have nogle drinks med pigerne. Det ender sikkert med en lille bytur, hvem ved 😉 Skal i ud i weekenden? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Here you have today’s outfit, where I wore this colorful and cute outfit. Yesterday I received my pretty Rails dress which I’ve actually been using as a skirt. I think it works well with my shirt from Moves by Minimum. Today I have work until 6 pm and afterwards I’m going out for drinks with the girls. We will probably end up going clubbing, who knows ;)Are you going out this weekend?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE MY NEW T-SHIRT // MOSCHINO