SIMPLE AND COMFY

FUR COAT AND BLACK DRESS

kjole 1 kjole 2

kjole 5

 


Over knee Boots from Americandreams (Here), Bag from Balenciaga, Dress from Suwanna Chu (Here), Fur coat from Trendday (Here)

Hermed gårdsdagens outfit bestående af min nye pels fra Trendday og kjole fra Suwanna Chu. Et enkelt look, som jeg faktisk er ret vild med. Jeg er helt vild med strukturen i pelsen og den har en perfekt pasform. Pelsen koster 1.099 kr., hvilket er en helt fair pris for sådan en lækker sag. Kjolen er meget enkel og elegant! Jeg har taget en sort rullekrave indenunder kjolen, så det passer bedre til årstiden. Må i have en dejlig søndag, sweeties!

4 kommentarer

 • Virkelig fantastisk outfit! Jeg drømmer lidt om sådan en pels.. bare pengene var til det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Jeg sælger min pels inde på min tictail – Hvis det kunne være noget? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Har du stadig din pels til salg? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Nej desværre, den er solgt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIMPLE AND COMFY