SUNNY COPENHAGEN AND THE WINNER

GALLA OUTFIT IN BY SOFIE ZEEBERG KIMMAN DRESS


galla2
galla3

Mit galla outfit iført denne smukke og elegante kjole fra By Sofie Zeeberg Kimman. Hun har specielt designet denne vidunderlige kjole til mine behov og mål. Jeg er vild med at kjolen er meget enkel, men dermed elsker jeg, at den har en dyb ryg og en dyb nedskæring foran også! Det er med til at gøre den speciel og unik.. Står du derfor og mangler en flot kjole til afslutningsfester, galla-fest, bryllupper eller andre begivenheder, hvor du kunne bruge en smuk og anderledes kjole, så burde du kontakte By Sofie Zeeberg Kimman! Hun kan lave kjolen lige efter dine behov og ønsker <3 <3 I kan finde hende HER og HER.
Derudover fik jeg lavet mine vipper op til Galla, som jeg stadig er så glad for. De er så smukke og er virkelig blevet afhængig af dem! Det er stadig hos Sophstudio, at jeg får lavet mine flotte volume lashes. I kan finde dem HER

Lavet i samarbejde med By Sofie Zeeberg Kimman og Sophstudio

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY COPENHAGEN AND THE WINNER