VELOUR PANTS ON A SATURDAY

GET TO KNOW ME TAG

img_6512 img_6513


Dress and bag from iiL7 (in store)

1.  Fulde navn?

Mit navn er Malina Kragmann 

2. Har du nogle søskende?
Jeg har to ældre søskende, Michala Kragmann på 26 og Maria Kragmann på 24.

3. Har du nogle dyr?
Jeg bor sammen med en pige, som har en fransk buldog. Han hedder Albert og er 7 måneder. Jeg elsker ham alledere! 

4. Hvor bor du?
Jeg er lige flyttet ind til København K i en super skøn lejlighed, som jeg deler sammen med en anden pige. 

4. Hvor høj er du?
Jeg er omkring 1.69 cm. 

5. Yndlingsserie?
Jeg elsker at se Paradise Hotel, men når det ikke kører ser jeg Hart of Dixie, det synes jeg faktisk er super godt og utrolig afslappende at se. Har i nogle gode serier, så endelig sig til? Jeg er også kæmpe fan af Familien fra Bryggen – det jo så hyggeligt! 

6. Yndlingsdrik?
Absolut PEPSI MAX !! 

Yndlingsdrink?
Min yndlingsdrink lige pt. er absolut en blanding af Vodka, dansvand og hyldeblomst. Mmmh jeg får helt lyst til sådan en nu, haha 😉

7. Yndlings app?
Absolut Spotify! jeg er afhængig af musik og ville ærlig talt ikke kunne leve uden. Siden jeg begyndte, at danse rundt som 4 årige, har jeg ikke kunne undvære musik. Jeg hører det faktisk 24/7 – døgnet rundt! 

8. hvad går du til af sport?
Jeg går ikke til nogen sport, men som yngre dansede jeg rigtig mange gange om ugen. Nu består det mere af løbeture og en tur i fitness. 

9. Har du en kæreste?
Nej jeg har ikke en kæreste. Jeg er single og har været i lang tid nu. Hellere være alene end, at være sammen med den forkerte 😉 

10. Arbejder – eller studere du?
Jeg gik ud af Gymnasium for 1 år siden nu og har derfor haft et sabbatår. Jeg har brugt det på, at opbygge min blog, flytte til København, været i Morocco og arbejdet. Jeg arbejder i en butik kaldt: iiL7 – kender i den? Jeg står for PR og Markedsføring for denne virksomhed. Nu er der sommerferie og det skal nydes! Når sommeren er ovre skal jeg nok fortælle jer om min fremadrettet plan. 

11. Hvor er du oprindeligt fra?
Jeg kommer fra Aalborg og flyttede til København for 6 måneder siden. 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELOUR PANTS ON A SATURDAY