THE DAY BEFORE NYE

GOALS FOR THE NEW YEAR

img_0183

Det har været jul, og vi har kunne trække stikket ud og gøre lige hvad vi ønskede. Jeg tænker, at mange af os har haft en lille pause fra computeren, som jeg også beklager for! Jeg har været lidt fraværende.

Begyndelsen på et nyt år er en spændende tid, hvor vi kan re-fokusere og måske ændre vores vores mål og beslutte, hvad der vil være vigtigt for os næste år – og hvorfor ikke gøre det? 

Jeg går et spændende år imøde, hvor jeg flytter til København og et nyt kapitel i mit liv starter. Jeg vil gøre bloggen MEGET større og håber jeg får den fedeste tid i København. Jeg flytter hjemmefra, har fået nyt job og skal nok også starte på studie til sommer. Der kommer til, at ske så mange ting og det bliver et godt år fyldt med udfordringer, glæde og overraskelser! Jeg kan ikke vente til, at jeg går det nye år imøde. Jeg har sat mig nogle mål som er meget simple.. Nemlig at være åben for nye muligheder, være imødekommende og tage alle udfordringer op med et smil og en stræben efter et godt resultat. Husk piger – Vær jer selv og lev livet

 

•             •             •             •             •            •             •         •              •              •           •            •              •  

Christmas is over and it has been a time for us, where we have been able to pull out the plug and do whatever we wanted. I’m thinking that a lot of us has had a small break from the computer, which I’m sorry about as well! I’ve needed to be a little absent.

The beginning of a new year is an exciting time where we can all refocus and maybe change our goal and decide what will be the most important for us in the coming year – and why not do that?

I’m headed towards an exciting year where I’ll be moving to Copenhagen and a new chapter of my life will begin. I want to make this blog A LOT bigger and I hope to have the best time in Copenhagen. I’m moving away from home, got a new job and probably starting an education this summer. There are so many things that will be happening and it will be a great year filled with challenges, joy and surprises! I can’t wait. I have set some goals which are pretty simple… To be open to new opportunities, to be accommodating and to take up challenges with a smile and a will to achieve a good result. Remember girls – be yourself and live life

xoxo

3 kommentarer

 • You’re the one with the brains here. I’m wahticng for your posts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Ej, hvor fedt for dig! Hvad skal du læse til sommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malina

   Jeg har ikke helt bestemt mig endnu, men noget indenfor pr og markedsføring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DAY BEFORE NYE