HELLO NEW YORK

HAVE YOU SEEN MY NEW SHOES FROM SHOE BIZ COPENHAGEN??

uu 1 uu 2 uu 3

Shoes from Shoe Biz Copenhagen (Here), Shorts from Trendday (Here), Shirt from Noellafashion 

New York er sådan en fed by og jeg nyder den fuldt ud. Vi får set en helt del og var i går inde og se The Lion King på Broadway musical, som var helt vanvittigt!!! Så smukt.. Hermed får i et sommer outfit, som jeg er helt vild med. Hvad tænker i? Normalt er jeg ikke til mønstrede shorts, men jeg finder dem her super fede og unikke. De er fra Trendday og i kan finde dem HER til kun 149 kr. Derudover har jeg min fine trøje på fra Noellafashion, som jeg havde meget brug af i min studenteruge. Den er så fin og er sikker på det bliver en af mine favorit items her sommeren over. Derudover har jeg lige modtaget disse alt for lækre sko fra Shoe Biz Copenhagen – Er de ikke få lækre? Er helt forelsket i dem. 

Sponsoreret indlæg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO NEW YORK