BRUNCHING

HJERTEFORENINGEN // VENINDER LÆNGE LEVE

Sponsoreret af Hjerteforeningen // Prøv at forestille dig et liv uden din bedste veninde. Uden den person, som giver dig den glæde og kærlighed, som ingen anden kan erstatte? Dette tager Hjerteforeningen kampen op med. Hver eneste dag dør der 16 danske kvinder af en hjerte-kar-sygdom. Hver af disse kvinder er nogen hjerteveninde. Forfærdeligt ikke? Det er alt for mange. Hjerte-kar.sygdomme kan ramme os alle på alle tidspunkter i livet, men med den rette forskning, forebyggelse og behandling kan vi redde ikke mindst os selv, men også din bedste veninde. 

Vi har brug for din hjælp! 

Hjerteforeningen har derfor i følge min personlige mening, lavet den mest fantastiske kampagne: Elsk hjertet, et slag for kvinders hjerter og for hjerteveninder med sloganet “veninder længe leve”. Vidste i godt, at hjerte-kar-sygdom er en af de hyppigste dødsårsager hos kvinder i Danmark? Det jo forfærdeligt og det skal ændres! Med kampagnen: Elsk hjertet vil hjerteforeningen samle penge ind til forskning i kvinder og hjerte-kar-sygdomme, som forbedre forebyggelse og behandlinger på området.

“Støt forskning i kvinders hjerter” 

Ønsker du, at hjælpe din hjerteveninde eller en anden, som måske er ved, at miste sin hjerteveninde? Så skal du høre efter..

Du kan købe disse nedenstående smukke armbånd til blot 40 kroner. De fås i 4 fine farver og overskuddet går til hjerteforeningens forskning. Armbåndet kan købes i matas, spar, min købmand, udvalgte apoteker samt på elskhjertet.dk – så der er ingen undskyldning mine damer! 

armbaand-billede-til-webshop

 

Og som noget NYT, har de lavet nogle vildt cool og unik T-shirts fra Raiine. De er specieldesignet til Elsk hjertet og fås i to cool designs. Giv også din hjerteveninde én, så i kan vise verden, at i passer på hinandens hjertet og dermed er hjerteveninder. Overskuddet fra salget af T-shirten går direkte til hjerteforeningens arbejde.  I kan finde dem HER.

hjaelp
Det er vigtigt, at vi passer på hinanden! 

Nu til denne unikke, smukke og skønne video som hjerteforeningen har lavet. De har lavet denne video for at vise, at man kan miste sin hjerteveninde utrolig hurtigt og man skal huske at værdsætte hinanden. Jeg synes personligt selv, at det er en video, som gør man begynder og tænke over visse ting og sætte pris på noget, som man ofte tager forgivet. Ønsker i at passe på hinanden og ikke miste jeres bedste veninde? Så skal i se denne video. Jeg håber den får jer til, at indse at dette er alvorligt og dermed vil får jer til, at have lyst til, at støtte din hjerteveninde. 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUNCHING