A PERSONAL THING ...

HOLD NOKTOBER OG VIND ET OPHOLD TIL YSTAD

ystad-1024x538
I dag på bloggen vil jeg gerne snakke, om noget utroligt vigtigt, som man måske ikke går og tænker over hver dag. Vidste du, at hvis bare én dansker stopper med, at købe nyt i oktober, sparer vi verden for brug af 15.400 liter vand. (det er 513 brusebad og 3500 toiletbesøg) Det havde i nok ikke regnet med vel? blot af én person. 

Som deltager i Noktober skal du gennem hele oktober måned holde dig fra at shoppe nyt. Jeg synes det er et utroligt godt budskab og komme ud med. Hvem vil ikke gerne redde verden og samtidig kunne vinde et ophold? Jeg er klar !! 

Hvis du holder shoppestop af nyt i hele oktober, sparer du vand og penge, og så kan du oven i hatten vinde et ophold for to inkl. 3 retters middag til Ystad Saltsjöbad (værdi af 4085 SEK). Det er vist det, man kalder en win-win-win situation! Vinderen trækkes den 1. november. Så står du og vil give din kæreste, mor eller din veninde en lækker gave eller bare en overraskelse, så tilmeld dig HER

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PERSONAL THING ...